A Fidesz-KDNP-Mi Hazánk szavazók egyetértenek Putyin mostani kijelentésével, hogy Lengyelországot is nácitlanítani kell?
Figyelt kérdés
Lengyelország régebben még Fidesz-haver nemzet volt, jöttek a békemenetekre meg minden. Most már nem. Gyakorlatilag ellenségek lettünk. A lengyelek a leghangosabb orosz ellenes EU-s ország, és ez már Putyinnak is szemet szúrt. Gyakorlatilag félig-meddig hadat üzent ezzel a NATO-nak is, hogy Lengyelországot is nácitlanítani akarja, mint ahogy Ukrajnát is ezzel az indokkal támadta meg.
Fidesz-KDNP-Mi Hazánk szavazók! Ti egyetértetek ezzel?
2022. máj. 14. 18:42
12/16 anonim válasza:
Teljes mértékben a Lengyelek mellett vagyok. Lengyelországban nincs mit nácitlanítani.
13/16 anonim válasza:
Ukrajnán sincs mit nácítlanítani.
Oroszországot kellene komcsitlanítani inkább...
14/16 anonim válasza:
Ez a nácizás igen nagy divat....
15/16 anonim válasza:
Én nem vagyok Fityisz vagy Mihasznák-szavazó, ezért támogatnám Putyint, ha Magyarországot akarná nácitlanítani.
16/16 anonim válasza:
Csak ha Magyarországot "nácitlanítna" akkor lehet ti esnétek bele pont.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!