Elképzelhető, hogy a Mi Hazánk egyszer választást nyer?
Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 13:18
2/15 anonim válasza:
A Jobbikkal is elképzelhető volt. Aztán nyertek? Nem. Most az a nagy eredményük, hogy még bent ülehtnek a parlamentben.
3/15 A kérdező kommentje:
A Jobbik 2018-ig szépen fejlődött, aztán szétesett. Ha még mindig megvan az a párt, talán a 2/3-ot megakadályozzák.
De ez a Jobbik már nem azonos azzal, amit Vona Gábor vezetett.
2022. máj. 12. 13:23
4/15 anonim válasza:
Nem, a jobboldali fideszt nem fogod jobbról előzni, akkor inkább radikalizálja magát ő is. Na meg kicsinál mielőtt esélyed lenne.
5/15 anonim válasza:
Mindent el lehet képzelni. Azt is sokszor elképzeltem már, hogy nyerek a lottón.
Még nem vagyok milliárdos, pedig lassan 35 éve vettem az első szelvényemet.
6/15 anonim válasza:
Kicsinálja őket a fidesz.
Másrészt pedig figyeljétek meg, ha egy párt létrejön, halad, fejlődik, akkor elkezdenek beszivárogni bomlasztó elemek, aki belülről szétbarmolják, ez így volt a jobbiknál is, és így lesz a Mi Hazánknál is sajnos.
7/15 A kérdező kommentje:
Érdekes a Fideszt senki nem bomlasztja már 33 éve.
Vajon miért?
2022. máj. 12. 13:47
8/15 anonim válasza:
#4 A Fidesz mitől jobboldali? Sosem volt az, most sem az.
9/15 anonim válasza:
El, de egyelőre nem látható az esélye ennek.
10/15 anonim válasza:
Annak idején az MSZMP-t is mindenki bomlasztotta, vagy inkább utólag mindenki úgy emlékezett rá. Érdekes módon több mint 30 évig fennállt az a párt is ilyen néven, pedig több százezer tagja volt akik belülről mind fúrták. (Persze nagy bőszen helyeseltek a moszkvai főnököknek, de ez szerintük bomlasztás volt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!