Mi a véleményetek arról hogy a hanyatló Franciaországból ide, Magyarországra menekülnek az emberek?
Figyelt kérdés
A Le Figaro lap szerint ezrével költöznek a francia emberek Magyarországra,mert itt rend van és fejlődés,ellentétben a hanyatló nyugatal.
Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr pedig minden igazi menekültet befogad akik a terrorban és nyomorban szenvedő nyugatról érkezik.
Mi a véleményetek?
2022. máj. 13. 16:15
21/27 franciasrac válasza:
20) "Ilyen kommentekkel"... Ez csak az igazság, mesélem a helyzetem, ami nem egyedi. Nem az én problémám, ha ezt nem akarod érteni.
22/27 anonim válasza:
19:39
És hogy pont a te körzetedben ez van, az azt jelenti hogy egész nyugat rossz? Te szerinted Magyarország európa Szilicium völgye? 🤪
23/27 franciasrac válasza:
A nyugat többi része sem jobb, tényleg. Utaztam már, tudod...
24/27 anonim válasza:
“ A nyugat többi része sem jobb, tényleg. Utaztam már, tudod...”
“Hanyatló” nyugat, tudom tudom..hallom párszor…🤣 Te tényleg az hiszed hogy Mo az Igéret földje? Mondjuk ha Fidelitasos leszel, és elsírod magad milyen a nyugat akkor van lehetőséged.
25/27 franciasrac válasza:
Na és bajod lenne ezzel?
Más vélemény mint a tiéd nem lehet?
26/27 anonim válasza:
Én lenni német 3 éve jönni ide mert nyugat nem lenni gut. Berlinbe féltem utcára menni mert arab és lmbtqw megtámadott. Ungarn lenni legjob. Itt alles nagyon kedves.
27/27 franciasrac válasza:
Hülyéskedj tovább, nem fogja változtatni a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!