Franciaországban Augusztustól csak oltottak mehetnek étterembe. Magyarországon bevezetnéd ezt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 12:15
A kérdező szavazást indított:
Igen,jó ötlet.
Nem, semmiképp.
38 szavazat
1/12 anonim válasza:
Magyarországon betiltanek minden hírt a "covidrol" nem lehetne PCR tesztelni,megszüntetném a "Covid" osztályokat és megszűnne minden baj ezzel kapcsolatban
2/12 A kérdező kommentje:
És a szólásszabadság?
2021. júl. 14. 12:22
3/12 anonim válasza:
Orbán a libsi propaganda szerint elcseszte a védekezést.
Nos, olyan annyira , hogy nálunk egyenlőre szó sincsen szigorításokról és zárásról
4/12 anonim válasza:
Ilyet egyetlen országban sem vezetnek be, mert az a személyes szabadság korlátozása lenne.
5/12 anonim válasza:
Korlátozásnak korlátozás, de bevezetik, én is hallottam.
6/12 anonim válasza:
Én oltatlanként leszarnám. Amúgy sem járok étterembe, belőlem nem fog gazdagodni sem a vállalkozó, sem a szakács, sem a jattleső pincér.
Ha bevezetnék ezt a korlátozást, inkább röhögnék rajtuk, hogy még rosszabbul megy :D
7/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Pár hónapig nálunk is ez volt.
9/12 anonim válasza:
7es, nem mert a teraszon ehettél. Most meg már beltérben is.
10/12 anonim válasza:
Beltérben ez volt.
Nem tudom, mit veritek magatokat itt. Attól, hogy ti nem tudtok valamiről, attól még az létezhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!