Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A tanárok megítélése azért...

A tanárok megítélése azért rossz, mert sokuk besúgó meg III/III ügynök volt?

Figyelt kérdés

A tanárok előszeretettel alkalmazta az állam ilyen célokra, mivel a potenciális rendszerellenes diákokról gyorsan tudtak információkat gyűjteni.

A környékbeli egyik iskolában is volt ilyenre precendens.

Az egyik tanár, mint később kiderültt 3/3-as volt, szép karriert futott be, egyszer 90 után egy volt diákja (akit mint kiderült ő szanaszét szívatott 89 előtt) besétált az intézménybe hangoskodva,hogy XY- 3/3mas ügynököt keresem (a volt diákja a kikért magáról szóló megfigyelés/ügynökakta alapján azonosította a róla álnéven jelentő mszmp-s tanárt.Alig tudták kivezettetni a volt diákot.

Persze, a tanár azóta sem lett felelősségre vonva, kirúgva.

Már boldog nyugdíjas éveit töltögeti.

2022. máj. 13. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Nem

Mivel nem tudták róluk

Általában azok dolgoztak az elhárításnak akikről nem is gondoltad volna

Jelenlegi munkahelyemen is köztiszteletben álló emberek az egykori elhárító tisztek. Én véletlenül tudom hogy kik voltak

2022. máj. 13. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
65%

Jelenleg szerintem azért nem jó a tanárok megítélése mert lezüllött a szakma

Másrészt minden a pénz lett és a pedagógus az egyik lecsóróbb réteg idehaza

2022. máj. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!