"A Fidesz-szavazók Zelenszkijt és az Egyesült Államokat felelősebbnek látják a háborúban mint Putyint" Ez tényleg igaz?
Figyelt kérdés
Azért ez borzasztó, szégyellem magamat, hogy ilyen hazafi magyarokkal élek egy hazában.2022. máj. 12. 15:56
1/18 anonim válasza:
Inkább a mi hazánkos szavazóktól hallom ezt.
Én Fideszesként abszolút Putyint hibáztatom.
2/18 anonim válasza:
Fideszesként azt mondom, hogy igen.
3/18 anonim válasza:
Putyin felelős ez nyilvánvaló,ugyanakkor az is hogy kőkemény amerikai érdekek vannak a háttérben.
4/18 anonim válasza:
Nem, a legnagyobb tragédia amit csinálni lehetett ez a háború, az egész világnak.
5/18 anonim válasza:
Sajnos a nagyhatalmak eddig is kb. azt csináltak amit akartak, sajnos Putyin meg ezt tette , szörnyű.
6/18 anonim válasza:
Én nem elkötelezett szavazóként inkább USA-t és Zelenszkijt.
Egyébként ez az állítást hol olvastad, kérdező?
7/18 anonim válasza:
Putyin elég régóta hatalmon van, és nem volt semmi komoly balhé Ukrajnában, amíg nem kezdték el üldözni az ottani oroszokat és nem kezdtek el NATO-tagságot erőltetni. Buta, aki ezt nem érti. Akció - reakció.
8/18 anonim válasza:
Én meg téged szégyellek, hogy nem látsz az orrodnál további.
9/18 anonim válasza:
A közmédiából csak ez a fos ömlik az átlag 6 általánost végzett fidesz szavazó meg mindent elhisz amit ott lát.
10/18 drummer33 válasza:
Ez párthovatartozástól függetlenül igaz.....aki tudja tudja, aki nem az lengetheti a kék meg sárga zászlót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!