Tényleg növekszik a kivándorlók száma, ti mit láttok a környezetetekben a választások óta?
Itt is volt egy kérdés a napokban erről:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
#9:
Valóban, szigorúan a pénzügyeket nézve baromira nem éri meg Magyarországon maradni. Ugyanazzal a munkával kétszer-háromszor annyit lehet keresni, közel sem háromszoros árak mellett.
"mert otthon vannak a kapcsolataik. Ez a fő dolog."
Ne terelj!!! Na ugye, hogy nem is olyan mesés a dolog! Ne azt vedd alapul, hogy kimegy a férj dolgozni,kenyéren meg vizen él, és hazahoz havonta 1000 Eurot, hanem vigye ki az egész családját, és ott éljenek! Ott vegyék igénybe az egézségügyi ellátásokat, ott járjanak iskolába a gyerekeik stb...!! Persze úgy jó, hogy kimegy az idióta, aztán két kézzel veri a mellét, mert 2000 Eurót keres, a családja meg vígan Facebook-ozik ithon!! Picit gondolkodni kellene!!!
"Valóban, szigorúan a pénzügyeket nézve baromira nem éri meg Magyarországon maradni."
Akkor miért vagy itt?
#13:
Svédországban élek 4 éve :D
"Svédországban élek 4 éve :D"
Sok sikert!! És már Ferrarival jársz?? Ha nem, nem érte meg!!
"Nem, mert nincs jogosítványom. Van lakásom, saját életem, független vagyok és mindezt a "migránsoktól hemzsegő Svédországban" :D"
Sok sikert kívánok neked!! Én maradok a hazámban, Magyarországon, van egy 120 millás házam, négy autóm, és 980 ezer nettóm!! Nekem ez jó, és még itthon is vagyok. Minden jót!!!
"Egészségedre, nekem most jobb itt. Sok sikert neked is"
Köszi! A párom is keres 540 ezret, hát megvagyunk szolidan! Én nem mennék külföldre semmiképp!!! Ha neked tetszik egészségedre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!