Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg növekszik a kivándorló...

Tényleg növekszik a kivándorlók száma, ti mit láttok a környezetetekben a választások óta?

Figyelt kérdés

Itt is volt egy kérdés a napokban erről:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2022. máj. 10. 17:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

#9:

Valóban, szigorúan a pénzügyeket nézve baromira nem éri meg Magyarországon maradni. Ugyanazzal a munkával kétszer-háromszor annyit lehet keresni, közel sem háromszoros árak mellett.

2022. máj. 10. 18:29
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

"mert otthon vannak a kapcsolataik. Ez a fő dolog."

Ne terelj!!! Na ugye, hogy nem is olyan mesés a dolog! Ne azt vedd alapul, hogy kimegy a férj dolgozni,kenyéren meg vizen él, és hazahoz havonta 1000 Eurot, hanem vigye ki az egész családját, és ott éljenek! Ott vegyék igénybe az egézségügyi ellátásokat, ott járjanak iskolába a gyerekeik stb...!! Persze úgy jó, hogy kimegy az idióta, aztán két kézzel veri a mellét, mert 2000 Eurót keres, a családja meg vígan Facebook-ozik ithon!! Picit gondolkodni kellene!!!

2022. máj. 10. 18:31
 13/21 anonim ***** válasza:
61%

"Valóban, szigorúan a pénzügyeket nézve baromira nem éri meg Magyarországon maradni."

Akkor miért vagy itt?

2022. máj. 10. 18:34
 14/21 anonim ***** válasza:
23%

#13:

Svédországban élek 4 éve :D

2022. máj. 10. 18:36
 15/21 anonim ***** válasza:
17%

"Svédországban élek 4 éve :D"

Sok sikert!! És már Ferrarival jársz?? Ha nem, nem érte meg!!

2022. máj. 10. 18:39
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem, mert nincs jogosítványom. Van lakásom, saját életem, független vagyok és mindezt a "migránsoktól hemzsegő Svédországban" :D
2022. máj. 10. 18:41
 17/21 anonim ***** válasza:
20%

"Nem, mert nincs jogosítványom. Van lakásom, saját életem, független vagyok és mindezt a "migránsoktól hemzsegő Svédországban" :D"

Sok sikert kívánok neked!! Én maradok a hazámban, Magyarországon, van egy 120 millás házam, négy autóm, és 980 ezer nettóm!! Nekem ez jó, és még itthon is vagyok. Minden jót!!!

2022. máj. 10. 18:48
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Egészségedre, nekem most jobb itt. Sok sikert neked is
2022. máj. 10. 18:51
 19/21 anonim ***** válasza:
20%

"Egészségedre, nekem most jobb itt. Sok sikert neked is"

Köszi! A párom is keres 540 ezret, hát megvagyunk szolidan! Én nem mennék külföldre semmiképp!!! Ha neked tetszik egészségedre!!!

2022. máj. 10. 18:57
 20/21 anonim ***** válasza:
62%
Én csak mosolyogni szoktam rajta mikor valaki jön a tipikus provokálással, hogy jajj mi lesz most, hogy " mindenki " megy ki, aztán nem a várt válaszokat kapja hanem megkérdik hogy segítsenek-e neki is csomagolni.
2022. máj. 10. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!