Berki Krisztián és M. Richárd halála lehetséges, hogy nem a véletlen műve?
Figyelt kérdés
Egyre több ilyen pletykákat lehet hallani, hogy esetleg a NER-nek állhattak az útjában. Szerintetek mi igaz ebből?2022. máj. 9. 22:37
21/25 anonim válasza:
Itt egy nagyon jó beszélgetés az életéről:
Kb 5 évet bírt naturálban edzeni, utána szétcuccolta magát, és szinte folyamatos orvosi ellenőrzés alatt volt. Csoda h az az ember eddig kihúzta, milyen egészségtelen teste volt már.
22/25 anonim válasza:
Berkiék szegények voltak, csak villantották az életüket, aztán összeomlott a kártyavár. Remélem ez intő példa lesz sok fiatalnak, aki celebpályán akar mozogni.
23/25 anonim válasza:
21-es, így jár az, aki csűri csavarja az üzleti dolgokat😂. Én is foglalkoztam sok mindennel, de ha csak egy apró momentum gyanús volt, már ott sem voltam. Nem is tudott lehúzni senki.
Sajnálom a lakberendező, vagy mi, házaspárt, de jól akartak járni egy berkivel szemben, akinek az egész élete mások lehúzásából állt és csalárd módon juttot oda, ahová.
24/25 anonim válasza:
Mind a két fél túl sokat tudott valószínűleg, valahogy biztosítani kell hosszútávra a csendességet.
25/25 anonim válasza:
Ez a hosszútávú csendesség nem kicsit cinikus, hiszen hittől vallástól függetlenül is ez az a dolog ami mindenkire vár majd, de sietetni azért nem kell az elérkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!