Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges, hogy Berki Kriszti...

Lehetséges, hogy Berki Krisztián és M. Richárd már egy távoli országban élnek új személyazonossággal?

Figyelt kérdés
Csak mert nagyon fura hogy gyakorlatilag egyszerre haltak meg. És haverok is voltak úgy tudom.

2022. máj. 8. 18:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Vagy szándékosan tüntették el őket?
2022. máj. 8. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
minden lehetséges
2022. máj. 8. 18:51
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Halottakról jót vagy semmit.Így most nagy csend következik...
2022. máj. 8. 19:06
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
még az is lehet. ahogy Puzsér írta, szinte parnormális.
2022. máj. 8. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Több okból sincs értelme a dolognak:

Miért akart volna bármelyik eltűnni? Berki szabadon mászkált eddig is a világban, Ricsi meg pár év és szabadult volna.

Eltüntetni is ki akarta volna őket? Ricsit már eltették volna az útból, Berki meg egy kis hal aki nagynak mutatta magát.

Plusz ha bárki el akarta volna őket tüntetni, akkor valószínűleg nem egy napon intézte volna.

2022. máj. 8. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, de az is lehet, hogy nem. Őszintén szólva engem egyikük sem érdekelt különösebben, és szerintem nem is voltak ők soha annyira jelentőségteljes személyek, ami indokolja, hogy egyesek ennyire rá vannak pörögve a történtekre.
2022. máj. 8. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem hiszem. Berki egy egoista ember, nem bírt mi egy napot anélkül, hogy képeket posztoljon magáról. A lételeme volt, hogy menőzhessen és likeolják az emberek a képeit.

Nem tudom elképzelni egy ilyen emberről, hogy tudna úgy élni, hogy nem posztolgat magáról.

A másik ember meg már beteg volt egy ideje, több strokeja is volt, az ő halála nem volt váratlan.

2022. máj. 8. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Annyira mint pl Hitler él a Hold másik oldalán és hasonló dolgok.
2022. máj. 9. 05:32
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem érdekel, hová lettek.
2022. máj. 9. 09:40
 10/11 anonim ***** válasza:
65%
Mi M. Richárd teljes neve?
2022. máj. 11. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!