Ha MZP jól felépíti a saját pártját legyőzheti Orbánt az összefogás élén 2026-ba?
a fidesz rengeteg embert megnyer azzal, hogy a butákra alapozik sajnos, és működik.. sokan azt se tudják kire szavaznak, csak a család, a barátok, a faluban a manci néni ezt mondta.. olyan emberek szavaznak rájuk, akiknek az életét ez a kormány romokba döntötte, mert rájuk kell, mert úgy gondolják ők a jók, és az egészségügyisek, a bankok, és egyebek a szemetek..
itt nem lesz szerintem változás amíg meg nem hal.. :)
én most intézem a költözésemet, fájó szívvel, de úgy érzem muszáj most :(
tudom, megfogom kapni a menj, nem fogsz hiányozni, meg Gyurcsány seggnyaló dolgokat, mert én úgyse tudom mi volt akkor.. :D de nem érdekel.. a családunk mióta ők vannak, jelentősen rosszabbul él, és erről nagy mértékben tehetnek ők..
23/F
Most lett ismert, de ezzel kb annyit ért el, hogy megmutatta, nem egy karizmatikus személyiség, a következő választáson már az is eredmény lehet, ha a pártjával (feltéve, ha valóban lesz) eléri a parlamenti küszöböt.
Az már olyan eredmény lenne, amire bármelyik 3-4 éve alapuló párt büszke lenne, de egyenlőre még párt sincs, és a mostani kampány nem biztos, hogy több szimpatizánst hozott MZP-nek, mint amennyit elvitt tőle, be kell látni, nagyon amatőr hibákat csinált.
A politikában három év hosszú idő is lehet, de ahhoz általában nagyon rövid, hogy egy új párttal kormányváltó erőként lehessen számolni az 5 százalék fölötti eredmény már bravúr. Arra viszont képes lehet, ha tanult a hibákból.
"Most lett ismert MZP. Fél éve még azt sem tudták ki ő. Azért fél év nem elég felépíteni valakit."
Én vagyok a legutolsó, aki MZP-t hájjal kenegeti, de őt már 2018-ban ismerte a közvélemény, amikor megválasztották Hódmezőn polgármesternek. Egyesek már akkor is úgy beszéltek róla, hogy az ő győzelme fordulópont lesz és elindít egy lavinát, ami végül elsöpri a Fideszt. Nem így lett. Már akkortájt létrehozta a mozgalmát (MMM) és gyakorlatilag országos politikusnak tekintette magát (többször szólalt meg országos kérdésekben, mint a saját városa ügyeiben). Vagyis ugródeszkának tekintette a polgármesterséget, csak a levegőből óriásit bukott. Ha te csak fél éve hallottál róla először, akkor szerintem nem vagy igazán tisztában a magyar belpolitikával. (Amúgy a vicc az egészben az, hogy nem az MMM-ből akar pártot építeni, hanem a szinte teljesen ismeretlen Új Kezdet és Új Világ nevű párt összeolvasztásával próbál egy még újabbat létrehozni, csakhogy ezt Gémesi György nem támogatja.)
Ja és: "Szép eredmény ehhez képest."
Mihez? Hogy az előválasztás idején még 2-3%-os előnyt mértek az ellenzéki összefogás javára és MZP fél év alatt összehozta a Fidesznek az újabb 2/3-ot? Ez legfeljebb nekem (mint kormánypártinak) tetszik, de hogy te mi szépet látsz benne, azt nem tudom... :)
Volt 2018-ban 2,7 millió ember akinek a többsége azért erősen nem szerette Orbánt/a Fideszt és ezt a szavazótábort sikerült levinni 1,9-re. Ez mióta szép eredmény?
Szerintem EP választásig 5%-ot se fogja elérni MZP pártja, így nézve meg nem tudom mennyi értelme lenne megint bevenni a nagy közösködésbe, már ha egyáltalán lesz ilyen.
Szerintem nincs helye a magyar politikában, semmi újat nem hoz, semmi olyant amire szükség lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!