Régen jobb/színvonalasabbak voltak a csatornák, mint most?
Figyelt kérdés
Rtl vagy tv2 például. Vagy akkor is ugyanúgy rühelték az emberek?2022. máj. 9. 19:44
1/10 anonim válasza:
Színvonalasabb volt. Az utóbbi évek találmánya az egyre durvább sárdobálás mindkét oldalon.
2/10 anonim válasza:
Az első pár évben jobbak voltak. Akkor is voltak aljadék műsorok, mint a Mónika Show meg hasonlók, de kevesebb. Még nem voltak valóságshow-k és celebek se. A filmek is jobbak voltak, bár ennek az az oka, hogy a mai filmek sz*rok.
3/10 anonim válasza:
Az rtl korábban is szarkupac volt.
4/10 anonim válasza:
Az RTL mindig is jó volt, a TV2 meg csak azóta lett moslékosvályú, mióta a Fidesz valagát nyalja tövig.
5/10 anonim válasza:
Az RTL az a németeket szopkodja, nem véletlen szar. 😂
6/10 anonim válasza:
Az RTL mindig is retek volt, csak nem ennyire, mint ma.
7/10 anonim válasza:
Amióta én emlékszem, trash mind a kettő, csak gyerekként ezt nem vettem észre.
Voltak filmek, oké.
Az korrekt szokott lenni.
De a kapcsoltam játékműsor(nemtom melyik csatorna) Csacska angyal, és mindig egy aktuális 10000000 részes gagyi brazil szappanopera, valóságshow, délelőtt teleshop, stb..
Nem volt minőségi sosem.
8/10 anonim válasza:
#7: Igaz, de még nem voltak celebek meg valóságshow-k. Eleve sz*rok voltak ezek a csatornák, de azért sikerült még sokkal mélyebbre süllyedniük.
9/10 anonim válasza:
Mondjál egyet is, aminek van egy halovány színvonala.Nekem RTL, TV2 egyformán nézhetetlen.Nem is beszélve a Hír TV-ről, ATV-ről.
10/10 anonim válasza:
Én a Natgeot nézem, az jó.
Meg a Viasat nature, vagy mi.
Egyébként nézek neten műsorokat, filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!