Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Le kell cserélni a jelenlegi...

Le kell cserélni a jelenlegi baloldali pártokat/embereket?

Figyelt kérdés
nem vagyok baloldali de az jutott eszembe hogy ezekkel a pártokkal/emberekkel nem fognak tudni kormányra kerülni meg ne is kerüljenekxd mert a fidesznek csak annyit kell mondani hogy hahó, emlékeztek? ez vagy az, ez a párt meg az a vezető a Gyurcsánnyal fogott össze szóval új embereket kell találniuk? vagyis ezek h momentum párbeszéd meg tudja a kukac mennek kukába nem? (mármint amíg dől a lé gondolom maradnak)
2022. máj. 9. 02:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%

És ez miben merül ki? Mitől értelmiségibbek, mint a Fidesz?

2022. máj. 9. 10:11
 12/21 anonim ***** válasza:
58%
#10: Ajánlom Schiffer nemrégi beszélgetését, amiben beszélt arról, hogy milyenek ezek az ellenzékiek, hogy milyen szinten vannak agyilag, hogy ezekkel nem lehet külpolitikai kérdéseket megbeszélni pl., mert ostobák. Ő tapasztalta. Talán, ha ezt a videót megnézed, rájössz, hogy ez az ellenzék bőven alulmúlja szellemileg azt, amilyennek a Fideszt hiszed.
2022. máj. 9. 10:52
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
#11 Attól értelmiségibbek, mint a fidesz, hogy a politikájuk nem a gyurcsányozásban, sorosozásban, migránsozásban, cigányozásban, brüsszelezésben merül ki, a programjuk pedig nem csak annyi, hogy "folytatjuk".
2022. máj. 9. 12:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Hanem orbánozásban, mészárosozásban, stadionozasban, krumplizásban.

A programot meg ki nem szarja le? Össze lehet kaparni olyan kamuígéreteket, amilyet csak szeretnél.

2022. máj. 9. 22:43
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 Mondjuk onnantól, hogy számodra mindegy a pártok programja, szerintem nincs veled miről beszélni. :D Valamilyen elvárásod van egyáltalán azok felé, akik ezt az országot vezetik? Gondolom nincs, ezért is elégszel meg a fidesszel.
2022. máj. 10. 05:12
 16/21 anonim ***** válasza:

A program csak ígéretek gyűjteménye. Az a nem mindegy, hogy az ígéretekből mi valósul meg.

Ha én leírom neked, hogy elhozom a svájci életszínvonalat rám szavazol?

A Fidesztől mégis miféle programot vársz? Több ciklus óta kormányoznak, tudhatod, hogy mire számíthatsz tőlük.

Az ellenzék programjának melyik pontjai tetszettek a legjobban?

2022. máj. 10. 07:54
 17/21 anonim ***** válasza:

#16 Nem szabad hagyni, hogy ígéretek gyűjteménye legyen, aki ezt így elfogadja, az hülye és felesleges bármilyen szinten is a politikával foglalkoznia. Mellesleg Márki-Zay Hódmezővásárhelyen szinte minden programját (ahogy te hívod: ígéretét) teljesítette.

Elszámoltatás, euró bevezetése, ésszerű rezsicsökkentés korszerűsítéssel, lakóházak szigetelésével, továbbá nyugat- és EU barát politika. A fidesztől semmilyen programot nem várok, mivel hazug, ostoba, suttyó tolvajok gyülekezete az egész párt. Te mit imádsz bennük annyira?

2022. máj. 10. 08:18
 18/21 anonim ***** válasza:
És újabb visszakérdezésekkel ne gyere, előbb válaszolj most már te is az én kérdéseimre.
2022. máj. 10. 08:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem imádom a Fideszt, egyetlen pártot sem imádok. Azért szavaztam rájuk, mert őket tartom a jelenlegi politikai palettán a legalkalmasabbnak a kormányzásra. 12 éve kormányoznak, a szocik 8 évet is csak 3 miniszterelnökkel bírtak ki. A szocik alatt volt a legnagyobb a lemaradásunk a szomszédainkhoz képest. A Fidesz alatt úgy ahogy stagnált. Nagyjábólé a régiós átlagot hozzuk. Nem nagy durranáns, de fény évekkel jobb, mint amit 2010 előtt produkáltak.

2022. máj. 10. 19:40
 20/21 anonim ***** válasza:

#19 Az, hogy 12 éve kormányoznak, nem jelenti azt, hogy alkalmasak is a kormányzásra. Nézd meg mondjuk Oroszországot vagy Fehéroroszországot: Lukaschenko például '94 óta van hatalmon és milyen jó világ van ott?

"A szocik alatt volt a legnagyobb a lemaradásunk a szomszédainkhoz képest." - azt azért vedd figyelembe, hogy a rendszerváltás után mekkora lemaradással indultunk és hogy az EU csatlakozás óta mennyi pénz ömlött ide, amiből viszont nem csak stagnálni lehetett/kellett volna, hanem megközelíteni a nyugati életszínvonalat. Ehhez képest a bérek még mindig a béka segge alatt vannak (nekem nem, mert én osztrák cégnek számlázok), az EÜ romokban (egy 10 perces neurológiai vizsgálatra áprilisban csak augusztusra tudtak volna időpontot adni, mehettem magánhoz), nincs tanár, nincs orvos, mert rohadtul nincsenek megfizetve. Az ő béreiket mind rendezni kellett volna már 12 év alatt, ehelyett fontosabb volt a fidesznek kiépíteni egy hűbéri rendszert és modernkori feudalizmust kialakítani Magyarországon. A pénz a haverokhoz van becsatornázva, túlárazott tenderekkel fizeti ki Orbán EU-s pénzből a hűbéreseit ahelyett, hogy az ország fejlődésére fordítaná ezt a pénzt, amire egyébként kapjuk. EZT én nem nevezem kormányzásnak, ez egy maffiaállam működése és az ország kiszipolyozása.

Ami még felháborító számomra most az árstopokkal kapcsolatban, hogy ezt a kereskedőkre terhelik (nem kapnak kompenzációt) és Gulyás Gergely szerint ez mindössze 20 milliárd forint terhet jelent a kereskedelem számára és ezt ki kell bírnia a kereskedőknek. 20 kib.szott milliárd forint kompenzációt nem tudnak adni akkor, amikor az emberek megsegítése lenne a cél, viszont minden értelmetlen marhaságra ennek a sokszorosát szórják el (pl. Vadászati világkiállítás: 80 mrd forint).

A bűnlajstromot még órákig tudnám írni, de szerintem már ez a hsz-em is túl hosszú ahhoz, hogy elolvasd. Azért szólj, ha eljutottál a végéig.

2022. máj. 11. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!