A fideszesek tényleg nem oroszpártiak?
Figyelt kérdés
Érdekes, pedig már azt is tagadják, hogy Oroszország lenne az agresszor:
Érdemes elolvasni Orbán posztja alatt a kommenteket.
2022. máj. 7. 23:28
2/11 Tisztelt Miszter Miniszter válasza:
ááááááááááááááááááááááááááááááá deeeeeeeeeeeeeeeehooooogy 😂😂😂
3/11 anonim válasza:
Van aki igen, van aki nem. Azt hitted, hogy a fideszesek valami homogén csoport?
4/11 anonim válasza:
Én konkrétan két összefosás szimpatizánst ismerek, akik élnek halnak a ruszkikért.
Többi ismerősöm egyöntetűen agyonvágná a putyint. Ők vegyes fidesz, összefogás, stb.
5/11 anonim válasza:
Orbán oldalán nem csak fideszesek kommentelnek.
6/11 A kérdező kommentje:
#5 Az ellenzéki kommenteket szétszedik, itt is látni ki ellenzéki és ki Fideszes.
2022. máj. 8. 01:06
7/11 anonim válasza:
én normalitáspárti vagyok, látom azt, hogy Oo egy ásványkincsnagyhatalom, megbízhatóan, olcsón és viszonylag közelről tudnak szállítani, amivel el tudjuk látni az iparunkat és a lakosságot energiával, erre kitalálják, hogy vegyünk jóval drágábban nem létező útvonalakon energiát, én erre azt mondom, hogy ez agybaj, ha emiatt oroszpárti vagyok ám legyen
9/11 anonim válasza:
A fideszes politikusok ugyanúgy az USA-t szolgálják, ahogy az álellenzéki kollégáik. A fideszes szavazók inkább oroszpártiak.
10/11 anonim válasza:
Szerintem igen. Szerintem az eubol is ki akarnak lépni.
Az a vicces mikor valamelyik gyereke kint dolgozik a hanyatló nyugaton aztán mondja hogy ki kell lépni az eubol. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!