Nem féltek attól hogy Brüsszel elzárja az olajcsapot Magyarországra?
Ott az adria vezeték, nem kellene szatyorban hazahordani, és a gázzal ellentétben nem igényel komoly infrastruktúrát a tankerekből való átfejtés.
Valamivel drágább lenne? Igen. De se nem megoldhatatlan, se nem többszörös ár, ahogy azt próbálják sugallani.
"Valamivel drágább lenne? Igen. De se nem megoldhatatlan, se nem többszörös ár, ahogy azt próbálják sugallani."
Csakhogy én a kedves ukrán "testvéreink" miatt egy forinttal sem vagyok hajlandó többet fizetni. Mit tettek értünk ők (a folyamatos fenyegetőzésen túl), hogy bármekkora áldozatot is hozzunk értük? Ukrajna egy ellenségeskedő ország számunkra!
"Nem az ukránok miatt kerül többe, hanem mert Putyin egy őrült, hatalomvágytól fűtött hazug gyilkos, -Orbán haverja és lelki társa- aki kedvére megtámad országokat, és gyilkolja a lakosokat."
Melyik volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? De, az ukránok miatt IS kerül többe, ha ők nem lennének, akkor nem lenne háború. Ja és az sem ártana, ha nem kötnének bele mindenkibe lépten nyomon (pl a ruszkikba is).
"te 56-ban is tapsoltál volna, mikor bevonultak az oroszok, mi?"
Már vártam az 56-os "érvelésed" nyominger. Ti erre be lettetek tanítva, közösségi lipsi "tudat", vagy mi a szösz? De valóban vannak 56-os párhuzamok, abban is nyakig benne voltak az ukrán haverjaid (na és persze nyilván az oroszok is)!. De kb ennyi. Most sem tapsol senki a ruszkiknak, csupán arról van szó, hogy két veszett kutya tépi egymást. Nem az én dolgom, szeretnék kimaradni belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!