Nem ciki a Fidesznek, hogy a londoni magyarok szavazatai alapján be se jutna a parlamentbe?
Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 00:45
1/13 anonim válasza:
Nem, mert az ukrán/erdélyi szavazók szavazata alapján 9/10-e lenne a Parlamentben.
2/13 anonim válasza:
Nem mert a határon túliak szavazatai alapján 9/10-el nyertek volna.
4/13 anonim válasza:
Honnan tudod? Hol olvastad ezt? Érdekelne mert annyit láttam az ellenzék kemény 20 ezer szavazatot kapott külföldről pedig milliós nagyságban mennek ki magyarok ugyebár...
5/13 anonim válasza:
Ezert nehezitik meg a kulfoldon dolgozok szavazasat mert onnan nem sok szavazatot kapnak. Viszont a hatarontuliak meg imadjak a fideszt, ezert megengedik nekik hogy levelben szavazzanak.
En kijelentkeztem a magyar lakcimemrol, igy levelben tudtam szavazni mint pl az erdelyiek,
6/13 anonim válasza:
Nem, mert tudta/tudja, hogy ezekre a rejtett tartalékaira mindig számíthat most már. Hol erre, hol arra.
8/13 anonim válasza:
Ezt hogy érted? Mert a külföldi szavazatokat később dolgozták fel, de már vasárnap este, a magyarországi szavazatok alapján magasan nyert a Fidesz.
9/13 anonim válasza:
Az erdélyi szavaztok alapján nem is lenne ellenzék
10/13 anonim válasza:
Főleg azután ciki, hogy megvettek egy méregdrága épületet nekik a traffalgar squeren mintha ez k*rvára meghatná a londoni magyarokat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!