Ha megnézed csak az elmaradott társadalolmakban van még mindig. Igen, tudom USA-ban is én azt is közéjük sorolom 😀
2022. máj. 5. 16:23
12/26 Isti22 válasza:
Gumicsont, nincs érdemi hatása.
Amikor volt, évi néhány embert végeztek ki, akik amúgy életfogytiglant kaptak volna. Miben lenne hatással az életedre, ha most pár életfogytost kivégeznének?
2022. máj. 5. 16:25
13/26 anonim válasza:
12-es, valaki annak tudatában nem követ el egy cselekményt, mert tudja, hogy ki is végezhetik miatta.
Egy el nem követett bűncselekmény nem fog megjelenni a statisztikában, ezért tudnak az ellenzők kutatásokra hivatkozni, hogy nem befolyásolja az elkövetőket. Hogyne befolyásolná a büntetés súlyossága az elkövetői magatartást!
2022. máj. 5. 16:29
14/26 A kérdező kommentje:
#13 Nagyon is, visszatartó erő, mindemellett igazságosabb is.
2022. máj. 5. 16:33
15/26 anonim válasza:
Nem visszatartó erő. Egyaltelán nem.
2022. máj. 5. 16:42
16/26 anonim válasza:
Naná,hogy bekéne bevezetni. Nem szükséges a gyilkosok meg a pedofilok börtönnek nevezett luxushoteljét nekünk az adónkbòl finananszìrozni.
2022. máj. 5. 16:56
17/26 anonim válasza:
11)Japán szerinted elmaradt társadalom?
2022. máj. 5. 16:56
18/26 anonim válasza:
15)Visszatartò erő,persze a ballibsik csinálnak statisztikákat,hogy nincs visszatartò ereje.A nővérem kiment Amerikába, és férjhez ment egy texasi ügyészhez és igenis azokon a heteken amikor a kivégzések a szalagcìmeken vannak lecsökken az államba azon a héten az erőszakos bűncselekmények száma.
2022. máj. 5. 16:59
19/26 Isti22 válasza:
ma 16:33
Nekem nincs ellenemre a halálbüntetés, csak azt mondom, hogy az adott illető vagy börtönben lesz élete végéig vagy kicsit korábban hal. Mindkét esetben ki van vonva a társadalomból örökre.
A visszatartó erő kicsit ezotéria kategória, de ahol eltörölték a halálbüntetést, ott nem okozott érdemi változást. Kanadában pl. 1999-ben törölték el, és voltak azóta jobb és rosszabb évek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!