Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi kellene ahhoz hogy a...

Mi kellene ahhoz hogy a vidéki emberek végre elpártoljanak Orbantól?

Figyelt kérdés

2022. máj. 5. 14:41
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
29%

15ös, ezt törzsgyökeres vidékiként irom, hogy sajnos ez igaz.

Tisztelet a kivételnek, mert az mindig, mindenből van, de a nagy átlag falun a tiz újját nem képes megszámolni és ez bármennyire is bántásnak hangzik, sajnos igaz. Olyan emberek élnek csak az én környezetmben, akik egy 10kmes körzetet leszámitva életükben nem mozogtak soha, sehova és nem láttak semmit se a közvetlen környezetüket leszámitva. És tisztában vagyok azzal is, hogy ez nem jelenti automatikusan, hogy mindenki tenyerestalpas paraszt, de azt a vidéket, amit én ismerek, sajnos ez jellemzi.

2022. máj. 5. 15:29
 22/51 anonim ***** válasza:
17%

"Elég volt Orbánnak buzziveréssel kampányolnia"

Mikor bántotta a Fidesz politikai okokból a b.zikat? Melyik konkrét esetre gondolsz itt?

2022. máj. 5. 15:29
 23/51 anonim ***** válasza:
80%

19

Ez nettó baromság. Amúgy nélkülük nem lehet nyerni de pl idén Pesten is többen szavaztak a Fideszre mint eddig bármikor. Tehát az embereknek általánosságban nincs igényük arra amit az ellenzék nyújt, végzettségtől függetlenül.

2022. máj. 5. 15:34
 24/51 anonim ***** válasza:
85%
#21: És? Attól, hogy valaki nem szeret utazgatni, elvan a kis mikrokörnyezetében, már nem is lehet értelmes?
2022. máj. 5. 15:34
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Így van, az embereket nem érdeklik a melegjogok, meg a FREE SZFE és hasonló megmozdulások, ellenben érdeklik őket, hogy fizetik ki a rezsiszámlákat, meg hogy mennyiért tudnak vásárolni a boltban mennyi fizetésből, és hogy van-e munkájuk. Ennyi.
2022. máj. 5. 15:37
 26/51 anonim ***** válasza:
90%

Többen még mindig fordítva ülnek a lovon.

Egy politikusnak el kell dönteni, hogy kikhez akarja eljuttatni a politikai üzeneteit. Ha politikus a liberális budapesti fehér kesztűben maszturbáló értelmiséghez akar csak szólni akkor tudomásul kell vennie hogy elég kevés szavazója lesz főleg vidéken.

Ha a széles rétegeket akarja megszólítani a politikus, akkor szót kell értenie a tanárral, a mérnökkel, a szemetes emberrel és a vidéki paraszt bácsival is. Mindegyiknek meg van a maga problémája amire megoldást vár és mindegyikkel másképp kell beszélni. A jó politikus ettől lesz nyerő. Az nem megoldás hogy lehülyézzük mert nem mozdul ki a falujából. Miért csak az jöhet emberszámba aki dubaiba jár nyaralni ?

2022. máj. 5. 15:39
 27/51 anonim ***** válasza:
78%
24es, nem, mint, ahogy irtam, mindig vannak kivételek, igy nem jelenti ezt automatikusan, de attól, még ez igaz. Ugyanabból a környezetből indultam én is, és el tudtam jutni oda, hogy "belpesti" legyek, igaz, nekem duplán hátrány volt már 20 éve is, hogy vidéki vagyok. Sok általános sulitársamnak igénye se volt arra, hogy továbbtanuljon és egyáltalán jusson, vigye valamerre.
2022. máj. 5. 15:49
 28/51 anonim ***** válasza:
67%

Annyi "okos" elmondta már a vereség okait a TV-kben, a fórumokon és mindenhol mindenki osztotta az eszét...

Orbán úgy nyert, hogy vidéken is közgyűlöletnek örvend...

Ugyanis a háború témáját dobta be, és az eszméletlenül túlsúlyos kormánypárti médiák 3 napig csak ezt harsogták: nincs normális ember, aki nem fél a háborútól! Orbán beadta az embereknek a maszlagot, és azok nelték, mint kacsa a nokedlit!

Ez a szerencsétlen MZP meg el kezdett mentegetőzni, holott csak annyit kellett volna mondania: Orbán hazudik, amikor azt állítja hogy mi háborút akarunk: nincs ép elméjű ember a világon, aki egy háborús ígérettel kampányol - ezt tessenek figyelembe venni...Ha MZP következetesen a magyar nyomor ellen kampányolt volna, akkor ő nyert volna!

2022. máj. 5. 15:58
 29/51 anonim ***** válasza:
84%
#27: Attól, hogy tanulsz, diplomát szerzel, még nem fogod jobban érteni, mik a hazád politikai, gazdasági érdekei.
2022. máj. 5. 15:58
 30/51 anonim ***** válasza:
65%

29 Ezt tökre adom!

Ebben az országban, csak 3 millió ember képes erre és nekik teljesn mindegy, hogy milyen iskolai végzettségük van! Béke...

2022. máj. 5. 16:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!