Támogatjátok a munkáspárt azt a javaslatát hogy lépjünk ki az unióból és a NATO-ból?
2022. máj. 5. 14:18
11/15 anonim válasza:
#10 Mondjuk egy kávézó nyitásához üzleti érzék is kell, de a legtöbb magyarban az alapja sincs meg, úgy azért nehéz kávézót nyitni.
12/15 anonim válasza:
A NATO-ból nem lépnék ki semmi szín alatt.
Az EU-t megfontolnám, ha a Magyar gazdaság olyan helyzetben lenne, de ha optimista vagyok is még vagy 10 évig nem lesz (ha így haladunk utána se).
A Munkáspárt ötletével az a nagy baj még, hogy ők a keleti szövetségekbe vinnék az országot, amit megint semmilyen körülmények között nem támogatok. Én csak a Nyugat részeként tudom az országot elképzelni.
13/15 anonim válasza:
Előbb utóbb úgyis kilépük, ha nem esik szét addigra
14/15 anonim válasza:
Ha kilépünk az EU-ból nekünk végünk, ezzel a politikai elittel, ami a rendszerváltás óta van a parlamentben, így is a maffiózókat támogatták a törvényeikkel, mondván kell a tökés. De ezek népnyúzó tolvajok nem tökések. Mi lenne velünk, kontroll nélkül? Tudom, hogy az EU nem nagy kontroll, de valamekkora mégis csak van. Én nem szeretnék kilépni az EU-ból. A nép töketlen és elvakult, hogy ezeket a marhákat választja meg 32 év óta.
15/15 anonim válasza:
'A Nato pedig a legfőbb szövetségesünk ellen jött létre, szóval teljesen irracionális a tagjának lennünk.'
A szovjet impérium évtizedek óta szétesett, másrészt az a szövetség kényszeres volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!