Lehet következménye annak, hogy a németek fegyverekkel támogatják Ukrajnát?
2022. febr. 26. 20:36
1/13 anonim válasza:
Nem. Egyre jobban nem Putyin diktál...
2/13 anonim válasza:
Igen. Sokkal több orosz agresszor fog elesni. És ez jó.
3/13 anonim válasza:
Igen, lehet. Csupán annyi, hogy még többen fognak értelmetlenül meghalni.
4/13 meszike91 válasza:
A németekre nézve? Szerintem semmit se tudnak velük tenni az oroszok.
5/13 anonim válasza:
"Szerintem semmit se tudnak velük tenni az oroszok."
Ajánlom figyelmedbe a "nagy hatótávolságú ballisztikus rakéta" és "interkontinentális ballisztikus rakéta" részeket. És az oroszoknak vannak ilyen rakétáik, akár atomtöltettel is felszerelhetik őket.
Én csak abban reménykedem, hogy az oroszoknak a fegyverek küldése még nem vari le a lécet...
6/13 anonim válasza:
Ha németek elkezdik Ukrajnát támadni, akkor szerintem ki fogják őket dobni a NATO-ból, mert a NATO Ukrajnát támogatja. Az viszont nem jönne szerintem jól nekik. A németeknek semmi értelme, hogy az oroszok mellé álljanak, mert ezúttal szerintem elbuknának. Ha az oroszokat kiveszik a világgazdaságból, akkor Oroszország esélyes lehet a bukásra. De csak akkor, ha nem segítenek neki más országok. Veszélyes lesz ez a háború. Ha nagyon elfajul és az USA is beszáll az már a WWW3 lesz. Most mindenkinek azt ajánlom, hogy figyelje a híreket, mert ez már nem csak fenyegetés. Minden egy két ország közti háborúval kezdődött.
7/13 meszike91 válasza:
21:16
NATO országot lebombázni?
Ha Putyinnak van egy csepp esze még akkor nem akarja elpusztítani a világot...
8/13 anonim válasza:
"Ha Putyinnak van egy csepp esze még akkor nem akarja elpusztítani a világot..."
Nem tudom olvastad e a nyilatkozatát, hogy mi lesz akkor ha mások is beavatkoznak...
9/13 anonim válasza:
Kicsit puffognak rajta az oroszok, de ennyi. A háború sorsát nem az a pár teherautónyi fegyverszállítmány fogja eldönteni (meg el is kellene juttatni a harcolókhoz), de legalább fel lehet a közvélemény felé mutatni "mi megtettünk mindent kérem".
10/13 A kérdező kommentje:
Közben Putyin nyilatkozatot tett miszerint ő csak megvédi az ukránokat valamilyen náci gonoszoktól.
Szerintetek igaza van Putyinnak?
2022. febr. 26. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!