Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik bevették, hogy MZP...

Akik bevették, hogy MZP elküldené meghalni a fiainkat Ukrajnába, azok nem érzik becsapva magukat, hogy Schmidt Mária ugyanezt tenné, csak már a lányainkat is küldené?

Figyelt kérdés

2022. máj. 5. 12:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
Akik bevették, hogy MZP elküldené meghalni a fiainkat, azok nincsenek olyan értelmi szinten, hogy átlássák, hogy ismét palira vette őket a saját kormányuk.
2022. máj. 5. 12:37
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Egyrészt a HM reagált, hogy nem osztják Schmidt Mária álláspontját. Innentől kezdve ameddig ő kisebb ász a pakliban, mint a miniszterelnök, ez csak a privát fantáziálása. Másrészt a sorkatonai szolgálat nem egyenlő azzal, hogy "ha a nato kéri, katonákat küldenék ukrajnába". Ennyike.
2022. máj. 5. 12:46
 13/25 anonim ***** válasza:
25%

Én, Horváth Imre hithű Fidesz-tag kijelentem, hogy a mai cicafiúkra ráférne egy kis alaki kiképzés és annak megtanítása, hol lakik az atyaúristen.

Akkor a véleményem azt is jelenti, hogy a Fidesz tényleg bevezeti majd a sorkatonaságot, mert rám hallgatnak, Horváth Imrére?

Nagyobb a hatalmam, mint gondoltam. Megyek és ráparancsolok az asszonyra, hogy hívja át harisnyakötőben a szomszéd Marit este fél hétre.

2022. máj. 5. 12:50
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
A libsik megint hülyék, vagy gonoszak. Schmidt Mária azt mondta, hogy vissza kellene állítani a sorkatonaságot, ami nagyon, de nagyon nem ugyanaz, mint amit MZP mondott, azaz hogy katonákkal kellene megsegítenie Ukrajnát Magyarországnak.
2022. máj. 5. 12:55
 15/25 anonim ***** válasza:
29%
Schmidt Maca meg a sorkatonaság támogatói is húzzák le magukat a vécén nyugodtan
2022. máj. 5. 13:01
 16/25 anonim ***** válasza:
72%
Vajon küldené a saját lányát, Ungár Pétert is, vagy csak hablatyol?
2022. máj. 5. 13:03
 17/25 A kérdező kommentje:

Értem én, hogy nincs módjában ezt eldönteni, de volt már rá példa, hogy pl Dúró Dóra könyvet darált, másnap pedig megszavaztak ennek kapcsán egy törvényt. Szóval ne vegyük félvállról az ilyen kijelentéseket sem.

#14: Nem sorkatonaságot mondott, hanem hadkötelezettséget. A kettő nem ugyanaz, bár elképzelhető, hogy a sorkatonaságra gondolt. Mi másért változtatna ezen, ha nem egy potenciálisan lehetséges háború miatt?

2022. máj. 5. 13:12
 18/25 anonim ***** válasza:
22%
A legyen egy hadköteles állomány, hogy meg tudjuk védeni magunkat ha elfajul a helyzet, és a küldjünk magyar katonákat más nemzetek háborúját vívni közt is ég és föld a különbség.
2022. máj. 5. 13:15
 19/25 A kérdező kommentje:
#18: Igen, csakhogy eddig nem ezt mondták. Hadköteles állomány pedig ide vagy oda, ha Oroszország megtámad, egyedül nem fogjuk tudni megvédeni magunkat.
2022. máj. 5. 13:20
 20/25 anonim ***** válasza:
67%
#17 Eddig is volt hadkötelezettség, háború esetén a magyar államnak joga van sorozni a haza védelme érdekében. Schmidt Mária szövegéből sehogy sem lehet kihozni azt, amit te a csekély értelmi képességeidből, vagy a manipulatív rosszindulatú hazudozásaidból kifolyólag a "kérdésedben" állítasz.
2022. máj. 5. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!