Schmidt Mária jól mondta ebben a beszédében, hogy az ellenzék padlót fogott, megsemmisült?
Utálom azt a nőt, de ez a megállapítás igaz.
Az ellenzék alapvetően azt várta, hogy vagy győznek, vagy szoros eredményben veszítenek. Ezt vártam én is. De még Orbán se gondolta, hogy meglesz a 2/3. Ill. hogy az össz-ellenzéki összefogás kevesebb szavazatot kap, mint 4 éve a részleges összefogás. Miközben 2 éven át covid-járvány volt soha nem látott korlátozó intézkedésekkel, utána meg egy háború tört ki, ahol az agresszor pont a miniszterelnökünk jó barátja volt.
Ellenzéki politikusok is látják: soha még egyszer nem lesznek a külső körülmények ennyire a Fidesz-kormány ellen. És ezek után maradt a 2/3. Szerintem ezen mindkét oldalon szinte mindenki elképedt, beleértve a közvélemény-kutatókat is (irányultságuktól függetlenül).
Úgyhogy bizony padlót fogott az ellenzék, vagy ahogy MZP mondta a választás estéjén, letaglózó volt az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!