Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék most teljesen...

Az ellenzék most teljesen megsemmisül?

Figyelt kérdés

Az ellenzéki politikusok Facebook oldalai teli vannak röhögő fejekkel, lemondásra felszólító kommentekkel. Ez alól talán csak Donáth és Karácsony kivétel, azok, akik nem menekültek el Márki-Zay mellől a kampányvárón. A 444-Telex ellenzékről szóló cikkei alatt is ömlenek a csalódott, ellenzékváltásról szóló kommentek.

A választások óta vajon mennyit zuhant tovább az ellenzék támogatottsága? Ez most a teljes megsemmisülésüket jelenti?

2022. ápr. 6. 05:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Miért akartok egypártrendszert? Komolyan kérdezem. Nem emlékeztek, vagy nem tanultatok történelemből, hogy mi volt akkor?
2022. ápr. 6. 05:58
 2/18 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem biztos, én legalábbis mivel ennyire idióták 4 év múlva biztos, hogy nem rájuk szavaznék, hanem a Fideszre. De mivel nem szavazok, így senkire nem fogok. Viszont az ellenzék olyan csúnyán cserben hagyta az embereket, hogy el tudom képzelni, hogy a most rájuk szavazók 4 év múlva csak azért is a Fideszre fognak.
2022. ápr. 6. 06:01
 3/18 anonim ***** válasza:
33%
Igen. És hátha végre lesz helyette egy új, valódi ellenzék. Vagy a Mi Hazánk felfejlődik második politikai erővé.
2022. ápr. 6. 06:02
 4/18 anonim ***** válasza:
2%
Miért hagyta cserben?
2022. ápr. 6. 06:02
 5/18 anonim ***** válasza:
3%
4: mert választással akarták leváltani a rendszert, nem csalással. Ez így lehetetlen. Primitívek. Jobb is így, ilyen emberek nem hiányoznak az ország élére.
2022. ápr. 6. 06:05
 6/18 anonim ***** válasza:
10%
Jah értem.
2022. ápr. 6. 06:06
 7/18 anonim ***** válasza:
38%

Takarodjon az ellenzék, ezt nem viszik el büntetlenül.

Gyökeres ellenzék-váltás kell, ez bebizonyosodott.

2022. ápr. 6. 06:07
 8/18 mindentudó99 ***** válasza:
16%
#1 Mi nem akarunk egypártrendszert. Ti nem mentek szavazni.
2022. ápr. 6. 06:12
 9/18 anonim ***** válasza:
73%
Én szavaztam, adtam esélyt. Azért kérdezem, hogy miért jó ez nektek. Megpróbálták külön, most együtt is, nem ment. Én sem voltam kibékülve mindenkivel, de most ezt nem vettem figyelembe, kaptak egy esélyt tőlem, hátha legalább a 2/3 nem lesz meg, de sajnos nem minden szavazó gondolkodott így. Milyen új ellenzékben reménykedtek egy ilyen undorító fidesz kampány után? Talán egy maffiavezér fel tudná venni a versenyt, aki ugyanilyen mocskos módon játszik.
2022. ápr. 6. 06:26
 10/18 anonim ***** válasza:
12%

Hát az Eurázsiai Unió se olyan rossz a Kazakokal,az Örményekkel,a

Kirgizisztánokkal és élükön az Oroszokkal.Mind nagyszerű demokrácia,amiket még az Eu is megirigyel...

2022. ápr. 6. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!