Az Európai Parlament végre átszervezné az EU-t, melyet a Fidesz erőteljesen támad, hisz nem lehetne oroszbarátságból és "hisztiből" vétózni, ti mit gondoltok?
Csótányi László Fideszes EP képviselő rögtön kifejtette, hogy ez miért nem jó, azonban valljuk be, a szélsőséges oroszbarát kapcsolat, a fejlődés tudatos akadályozása és az EU-s támogatások sorozatos lopása miatt a magyar kormánytól ez várható volt, azonban hatalams szükség van arra, hogy orbán maximum itthon tudjon kiskirályt játszani.
"Amúgy ezt is érdemes megnézni: 888.hu"
Köszönöm szépen, de ha én nem egy 444 cikket linkelek, hogy megpróbáljam lenyomni a fideszesek torkán az ottani ellenzéki hírforrást, te se linkelj egy ilyen legalja undorító kormánypárti fost.
Én azt gondolom, hogy az egyhangú döntések szükségessége alapvető fontosságú. Mert ha akár 2/3 is elég lenne, azt jelentené, hogy egy-egy döntésnél akár 8-10 ország érdekeivel is lehetne ellentétes döntéseket hozni. És melyik lenne az a 8-10 ország, akik folyton szívnának??? Csak méginkább gyarmat lennénk, mint most.
Az egész EU vesztes gondolat, ez nem az USA, a tagállamok végletesen különböznek egymástól. Az EGK-t még támogattam, az szerintem hasznos volt, de már az EU is túl sok. Én 2004-ben is a belépés ellen szavaztam, és bár tudomásul veszem, hogy a agy többség EU párti, és most nem nagyon van jobb lehetőség, mert erre megy a kontinens, de azért ha szétesne, pezsgőt bontanék.
"Tessék olyan ajánlatot letenni az asztalra, ami mindenkinek elfogadható, és akkor nem lesz vétó"
Önös érdekekben, politikai ellentéből szavaz magyarország az EU-ban különböző javaslatokra és ajánlatokra, sokszor ellentmondva azon felvetéseknek, melyek egy haladó, 21. századi ország fejlődését szolgálnák, és itt most nem a szexuális hovatartozással kapcsolatos felvetésekre gondolva, hanem pl az EU-s minimálbérre. orbánék nem a játékszabály szerint játszanak, rengeteg botrányos ügyük került eltussolásra (Pegazus, Olaf), brutális korrupciós lépéseik voltak, ezért természetesen egy szélsőségesen korrupt és tolvaj bandának úgy gondolom, nem kell a kedvére tenni.
#5 Tudom, hogy nem tudsz olvasni, nem kell reklámoznod magad.
Pont azt írtam, hogy ha én nem küldök 444 linket, mint hiteles forrás, akkor a 2. kommentelő se küldjön 888 linket. Nagyjából kezd körvonalazódni a fidesz támogatottsági köre, indokolatlanul sok funkcionális analfabéta, for sure.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!