Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Drámai élelmiszer és nyersanya...

Drámai élelmiszer és nyersanyag drágulás fog jönni?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, hogy minden olyan mértékben fog drágulni itthon is minden, hogy örülni fogunk, hogy az élelmiszert tudunk venni a fizetésből? Várható több száz százalékos drágulás a rezsit illetően is? Az üzemanyag árát mennyire tippelnétek idén?
2022. máj. 4. 14:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
#20 Madj mondd már meg a boltoknak is, hogy fogadják el a hivatástudatot fizetőeszközként. Idióta. Szerintem vigyük le mindenki fizetését minimálbérre, és akkor majd mindenki hivatástudatból fog szakmát választani.
2022. máj. 4. 16:38
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
a több pénz a pedagógusok képességein nem változtat. ami valljuk be a béka feneke alatt van kettővel😂🤦🏼‍♀️
2022. máj. 4. 16:49
 23/29 anonim ***** válasza:
79%
#22 Olcsó húsnak híg a leve, ahogyan régi mondás tartja. Majd akkor lesznek valamirevaló pedagógusok, ha azok nem hagyják el a pályát egy év múlva, ugyanis nekik megvannak a képességeik ahhoz, hogy ne kelljen rabszolgaként leélniük az életüket. Mellesleg ki a tököm akar tanítani egy olyan országban, ahol semmilyen megbecsülése nincs a szakmának? Én most már úgy vagyok vele, hogy tanítsa a sok hülye bunkó akkor a pulyáját, ha ilyen nagy a szájuk.
2022. máj. 4. 17:30
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
nem lennének lenézve ha képviselnének valamiféle színvonalat. de a 99%-nak nem sikerül
2022. máj. 4. 19:43
 25/29 anonim ***** válasza:
73%
24es tudod, mi ma a szinvonal ma az oktatásban? Az, hogy, a hülye gyerek, még hülyébb szülője simán bemegy hozzád, vagy megvár munka után és pofon vág, ha rosz jegyet mersz adni a gyereknek, mert egyébként tényleg hülye, vagy, az, hogy ugyanilyen hévvel vagy véleményenyezve a minszitériumból, ahol jó esetben csak semmibe vesznek, rossz esetben, ha valakinek rálépsz a tyúkszemére, akire nem kéne, úgy elintéz, hogy hiába esküdtél fel a pályára, sehova sem vesznek fel, csakmert kimerted nyitni a szád. Ez megy ma az oktatásban, ez a szinvonal, amit ti akartatok!
2022. máj. 5. 09:55
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
#25-26. gondolom egy és ugyanaz… nem vagyok fideszes, soha nem is voltam, gondolom ti sem vagytok pedagógusok, ezzel a stílussal. vagy igen? ☺️ lám erről beszéltem, ez a színvonal
2022. máj. 5. 10:09
 27/29 A kérdező kommentje:
Kicsit offoltátok a kérdést... Itt mindenre rá lehet kenni a nagymértékű drágulást, (covid, háború) nekem akkor is az a véleményem, hogy már anélkül is drága volt minden. Úgy gondolom, hogy ez a kormány hibája, hisz az államadósság lassan megháromszorozódott. Lakások ára 2014 hoz képest szintén... Én úgy hiszem, hogy ezzel jól ki lett cseszve mindenkivel.
2022. máj. 5. 11:01
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
az a baj kérdező, hogy nem akarod belátni hogy mindenhol ez van. arról meg nem a magyar kormány tehet.
2022. máj. 5. 12:33
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Most is van de lesz is még.
2022. máj. 6. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!