Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Drámai élelmiszer és nyersanya...

Drámai élelmiszer és nyersanyag drágulás fog jönni?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, hogy minden olyan mértékben fog drágulni itthon is minden, hogy örülni fogunk, hogy az élelmiszert tudunk venni a fizetésből? Várható több száz százalékos drágulás a rezsit illetően is? Az üzemanyag árát mennyire tippelnétek idén?
2022. máj. 4. 14:12
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ezek szerint rosszul tettem fel. Én hiszem azt, hogy maga a háború is befolyásolni fogja az árakat. De jelenleg is igen nagymértékű élelmiszer drágulás volt tavaly december óta (ez teljesen független, a háborútól). Eddig is hitelből voltunk fenntartva, ezután is így lesz, plusz még a háború is, ami vélhetően nem csak nekünk fog fájni, hanem Európának is.
2022. máj. 4. 14:35
 12/29 anonim ***** válasza:
28%
narancs ide vagy oda, nem csak Magyarországon van ilyen drágulás, hanem mindenhol
2022. máj. 4. 14:38
 13/29 anonim ***** válasza:
78%
12es, ezt senki sem vitatja, csak azért más havi 2000-2500 euróból kiköhögni ezt, mint jó eestben 1000-ből, de inkább 500-ból!
2022. máj. 4. 14:42
 14/29 anonim ***** válasza:
6%
#13. aki 500€-1000€-t keres az se a kormányt hibáztassa, hanem magát. miért nem tanult?
2022. máj. 4. 14:45
 15/29 anonim ***** válasza:
19%
A korábbi évekhez képest már a közelmúltban is drámai áremelkedések voltak, csak abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a kormányunk igyekszik ezt a tőle telhető mértékben enyhíteni.
2022. máj. 4. 14:50
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

"aki 500€-1000€-t keres az se a kormányt hibáztassa, hanem magát. miért nem tanult?"

Nem lehet mindenki mérnök meg informatikus. Pl. ha nem lennének szemétszállítók, akkor a bűzben, mocsokban állna a város, mégis kevés a fizetésük. Vagy ha nincs tanár, nem tudod hol taníttatni a gyereked, mégis kevés a fizetésük. Azzal nem lehet megoldani a problémát, hogy akkor mindenki szerezzen doktorit, és jól fog keresni...

2022. máj. 4. 14:55
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

a kukarakodók se 500€-t keresnek, megnyugtatlak. kicsit el vagy tájolva.

pedagógusok java még ennyit sem érdemelne, amíg ilyen minőségű a munka amit végeznek.

2022. máj. 4. 15:01
 18/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem reszoltom védeni a tanárokat, de történetesen egy gyerekkori barátom anyukája abban az iskolában tanitott évtizedekig, amibe én is végeztem az álltalánost, konstans rálátásom van, hogy mennyit változott az oktatás 20-30 év alatt és maradjunk annyiban, hogy amilyen ma az iskolai közeg, szerintem az ide kommentelők közül nagyon-nagyon kevesen birnák ezt idegileg hosszú távon, ennyi pénzért.

Beszrok azon, hogy sokan a pedagógusokat anyázzák, amikor, egyedül (a számomra is érthetetlen) szakmai elhivatottságuk miatt vannak még egyáltalán a pályán, de ugyanez a rendőr, a mentős, a tűzoltó, meg úgy a szoc szektorban dolgozók nagy részére. Azt hiszem, sokan nincsenek tisztában azzal, mi lenne ezzel az országgal a szocreál szakma nélkül, rohadtul nem anyázni kéne őket, hanem megbecsülni valahogy!

2022. máj. 4. 15:13
 19/29 anonim ***** válasza:
79%

11 "Én hiszem azt, hogy maga a háború is befolyásolni fogja az árakat."

-Már befolyásolja

"De jelenleg is igen nagymértékű élelmiszer drágulás volt tavaly december óta"

-Már most is a háború miatt volt. Tavaly a lecsüngő COVID okozta világgazdasági válság miatt volt mindenhol ois

2022. máj. 4. 16:20
 20/29 anonim ***** válasza:
16%

18@ "szerintem az ide kommentelők közül nagyon-nagyon kevesen birnák ezt idegileg hosszú távon, ennyi pénzért."

Akkor több pénzért bírád ugyanazt? Akkor nincs givatástudatod

2022. máj. 4. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!