Drámai élelmiszer és nyersanyag drágulás fog jönni?
"aki 500€-1000€-t keres az se a kormányt hibáztassa, hanem magát. miért nem tanult?"
Nem lehet mindenki mérnök meg informatikus. Pl. ha nem lennének szemétszállítók, akkor a bűzben, mocsokban állna a város, mégis kevés a fizetésük. Vagy ha nincs tanár, nem tudod hol taníttatni a gyereked, mégis kevés a fizetésük. Azzal nem lehet megoldani a problémát, hogy akkor mindenki szerezzen doktorit, és jól fog keresni...
a kukarakodók se 500€-t keresnek, megnyugtatlak. kicsit el vagy tájolva.
pedagógusok java még ennyit sem érdemelne, amíg ilyen minőségű a munka amit végeznek.
Nem reszoltom védeni a tanárokat, de történetesen egy gyerekkori barátom anyukája abban az iskolában tanitott évtizedekig, amibe én is végeztem az álltalánost, konstans rálátásom van, hogy mennyit változott az oktatás 20-30 év alatt és maradjunk annyiban, hogy amilyen ma az iskolai közeg, szerintem az ide kommentelők közül nagyon-nagyon kevesen birnák ezt idegileg hosszú távon, ennyi pénzért.
Beszrok azon, hogy sokan a pedagógusokat anyázzák, amikor, egyedül (a számomra is érthetetlen) szakmai elhivatottságuk miatt vannak még egyáltalán a pályán, de ugyanez a rendőr, a mentős, a tűzoltó, meg úgy a szoc szektorban dolgozók nagy részére. Azt hiszem, sokan nincsenek tisztában azzal, mi lenne ezzel az országgal a szocreál szakma nélkül, rohadtul nem anyázni kéne őket, hanem megbecsülni valahogy!
11 "Én hiszem azt, hogy maga a háború is befolyásolni fogja az árakat."
-Már befolyásolja
"De jelenleg is igen nagymértékű élelmiszer drágulás volt tavaly december óta"
-Már most is a háború miatt volt. Tavaly a lecsüngő COVID okozta világgazdasági válság miatt volt mindenhol ois
18@ "szerintem az ide kommentelők közül nagyon-nagyon kevesen birnák ezt idegileg hosszú távon, ennyi pénzért."
Akkor több pénzért bírád ugyanazt? Akkor nincs givatástudatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!