Ha népszavazás lenne az orosz gáz és kőolajcsapok elzárásáról hogy szavaznál?
Én azt mondom, hogy 12 év alatt bőven lett volna ideje egy zöld átállásra a FIDESZ-nek...
Igérte, hogy támogatni fogja a kis és közepes birtokokat, helyette nagybirtoki rendszert hozta létre pl Kishantos biogazdaság beszántásával...
Akkor le lehetett volna szigetelni a házakat és panelokat, meg nap és szélenergia, plusz geotermikus energiával, meg föld hőjével is lehetett volna fűteni, meg hőszivattyúkkal, és ezzel energia hatékonnyá tenni lehetett volna tenni a háztartásokat... helyette lett rezsi csökkentés...
Talán Sólyom Lászlót ezért nem választották meg újabb 5 évre, mert kapásból sok mindent vissza dobott volna....
2
Költözz vissza mamádlakta Bivalyosra,pottyantósra,az az igazi zöldség,rőzsecsökkentés vályogházban.
A jelen körülmények és feltételek között nemmel.
Ha úgy lenne, hogy lenne benne átmeneti időszak, és találnánk országot, ahonnét nem sokkal drágább venni ezeket, akkor igennel
5
szó se lesz róla
88-ban szörnyülködtem a haver gázcsonkján,
hozzám most is tűzifa jön
Doktor Viktor Mihály már megszavazta helyettem. 2027-től kezdve nem lesz orosz gáz és olaj.
Nem szavanék, mert nem is értem a kérdést. A csapok elázárása: mikor? mindenkinek? milyen feltételekkel?
Azt az orosz háborútól függetlenül is támogatnám, hogy amint lehet, álljunk át megújuló technológiákra, azokat fejlesszük + legyünk energiatakarékosak.
De azt háború ellenére sem támogatom, hogy egyik pillanatról a másikra, meggondolatlanul és teljesen zárjuk el a csapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!