Már most biztos a Fidesz 2026-os győzelme?
Figyelt kérdés
Az ellenzék olyan hatalmas vereséget szenvedett, amiből egy ideig nem fognak tudni felállni, valamint én, mint ellenzéki szavazó is undorodok tőlük. Leginkabb amiatt, hogy a vereség után magára hagyták MZP-t.2022. máj. 2. 21:24
11/23 anonim 

válasza:

belpolitikailag igen, de a külpol még nagyon sokat kavarhat a dolgokon
12/23 anonim 

válasza:

#8.Láthatod is az eredményét, mennyi az orvosok, tanárok, diplomás emberek átlag életkora?
Előbb-utóbb meg fog történni...
13/23 anonim 

válasza:

12) Nyugaton sincs ebben különbség. Orvosból ott is hiány van, sok orvos nem tud nyugdíjba menni, mert nincs utánpótlás. (tanárokból is legalábbis a természettudományi szakoknál)
Tessék: [link]
14/23 anonim 

válasza:

12: Mégis milyen eredménye lenne?
Romániából, Bulgáriából szó szerint már mindenki lelépett, aki akart. Mégsem omlott össze egyik ország sem.
15/23 anonim 

válasza:

Ha az ellenzék továbbra is ezen gondolkodik, hogy hogyan folytassák együtt, akkor tuti a '26-os Fidesz győzelem. Ha jönne egy épkézláb, alkalmas jelölt, aki független Gyurcsánytól, akkor talán lenne esélye az ellenzéknek. Bár akkor se sok, mert ha előállnának egy tök új jelölttel, másnap már az összes médiában menne, hogy: XY Gyurcsány embere, Soros pénzeli, eltörölné a rezsicsökkentést, veszélyes, állítsuk meg, stb... stb...
16/23 anonim 

válasza:

#8 Sajnos most sokkal rosszabb a helyzet mint 2018-ban volt. Most tényleg nagyon sokan el fognak menni, és nem csak fiatalok, hanem középkorúak, és idősebbek is. Az én gyerekeim is el fognak menni. Legalábbis az egyik, a másikat még nem mertem megkérdezni. Nem anyagi problémáik vannak, nagyon jól keresnek a férjével együtt, mindenük megvan itthon is. 2018-ban még föl sem merült, hogy elmenjenek, most azonban már úgy érzik, nem bírnak tovább ebben az országban élni, és nincs értelme arra várni, hogy egyszer majd talán jobbra fordul.
17/23 anonim 

válasza:

Ha nagyon jól keres a férjével együtt, miért akarnak lelépni?
18/23 anonim 

válasza:

#17 Ott van, leírtam. Ha a Fidesznek az volt a célja, hogy a tőlük eltérően gondolkodó magyarokat elüldözzék a saját hazájukból, és a helyüket olyan külföldiekkel töltsék fel, akiknek mindegy, hogy mi van ebben az országban, akkor gratulálok.
19/23 anonim 

válasza:

Nem fog itt semmi történni, internetadó ha nem lesz, akkor mindenki nyugton lesz.
20/23 anonim 

válasza:

Semmi sem biztos. De én már nem várom itt ki. Elég volt 12 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!