Már most biztos a Fidesz 2026-os győzelme?
Figyelt kérdés
Az ellenzék olyan hatalmas vereséget szenvedett, amiből egy ideig nem fognak tudni felállni, valamint én, mint ellenzéki szavazó is undorodok tőlük. Leginkabb amiatt, hogy a vereség után magára hagyták MZP-t.2022. máj. 2. 21:24
3/23 anonim 

válasza:

Igen, nem bánom hogy nem mentem szavazni, 4 év múlva se megyek, nyugatról már nem lenne képem beleszólni, se így se úgy.
5/23 anonim 

válasza:

Nem biztos az. Most nehéz évek jönnek
6/23 anonim 

válasza:

Még nyilván ez nem megjósolható, addig még sok víz folyik le a Dunán, de jelenleg igen úgy tünik.
7/23 anonim 

válasza:

Igen, de az orszag jovoje is meg lett pecsetelve, par even belul a fidesz szavazok is meglatjak majd.
Eddig konjuktura volt most recesszio jon meghozza regen latott merteku. Es ez nem kitalalt ellenseg lesz ami ellen konnyu gyozelmet aratni.
Az eletkepesebb fiatalok nagyresze elhagyjak az orszagot szerintem a kovetkezo 8 evben. (Mar most is minden masodik megkerdetett egyetemista kulfoldre tervez.)
8/23 anonim 

válasza:

"Az eletkepesebb fiatalok nagyresze elhagyjak az orszagot szerintem a kovetkezo 8 evben. (Mar most is minden masodik megkerdetett egyetemista kulfoldre tervez.)" 10 éve hasonló számok készültek a kivándorlásról, és eddig még sem üresedett ki az ország. Az, hogy hányan tervezik, meg hánynak valósul meg, meg, hogy akiknek megvalósul azok közül hánynak jön be a külföldi élet az megint más kérdés.
9/23 anonim 

válasza:

Teljes mértékben. Jöhet ide nehéz idő, e nép mindent kibír, csakhogy Viktorta maradjon mindvégig.
10/23 anonim 

válasza:

Ha 0rbán kénytelen lesz minden kedvezményt (árstop, rezsicsökkentés) feladni, és 1200 forint lesz fél kiló kenyér, EU-s pénz meg nem fog jönni, akkor itt olyan népfelkelés lesz, amilyet a kontinens nem látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!