Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek köszönhető hogy a...

Minek köszönhető hogy a pártatlan balos sajtó megint hallgat?

Figyelt kérdés

Épp műsor van Svédországban, mert a miniszterelnök megmondta a frankót, hogy nem bírnak a migrikkel.

Valahogy nem látom, hogy a telex vagy a hvg beszámolna róla.

Ilyenkor vajon felhívják egymást és megbeszélik, hogy erről tilos beszélni vagy hogyan működik ez?

Emlékszem a kölni tömeges nemi erőszakról is valahogy csak napokkal később számoltak be, akkor is az utolsó utáni cikkben.

Kedves libsik, lehetőleg ne fárasszatok a szokásos szarsággal, tele a net, nem a mandineren olvastam.

2022. ápr. 29. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%

Svédül nem tudok keresni, szóval:

Link? Forrás?

2022. ápr. 29. 18:13
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát az szar ügy akkor, pedig szép nyelv a svéd.

Köszi azért hogy benéztél!

2022. ápr. 29. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
72%

Ez nem is olyan friss hír, pl a telex is írt róla nem egy cikket, nem tudom miről beszélsz:

[link]

2022. ápr. 29. 18:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez két külön hír.

Értem, hogy próbáltok terelni, de na, ez így elég gyenge:D

2022. ápr. 29. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Erre gondolsz?

[link]

2022. ápr. 29. 18:22
 6/11 tobas ***** válasza:
67%
Látom az origo és a 888 is behódolt a libsiknek, mert ott semmi újdonság, utoljára ugyanúgy Svédország nato csatlakozásával foglalkoztak, mint a Telex.
2022. ápr. 29. 18:25
 7/11 anonim ***** válasza:
35%

Magyarnemzet jobboldali portál ami lehozta, itt a baloldali lipsi "független objektív iránymutató" sajtóról volt szó akik hallgatnak mindenről ami nem a lipsi érdek

2022. ápr. 29. 18:47
 8/11 A kérdező kommentje:

Ki nem szarja le az Origot?

Itt a libsi médiáról van most szó.

2022. ápr. 29. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Amit a baloldali sajtó nem ír meg, az nincs.

Ez van.

A séd miniszterelnök hét év után rájött, hogy "a király meztelen".

2022. ápr. 29. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
68%
Miért írnának ilyenről? Nem fognak olyat írni, ami a bal liberálisoknak nem kedvez. Origo sem ír olyat, ami a kormánynak nem kedvez. Magyarországon nincs pártatlan média. Max az Indexen szoktam látni kormányt és ellenzéket is kritizáló cikkeket. Minden nap más médiát olvasok, szóval tudom. Ezért is utálom a kormányt és az ellenzék nagyját is. :)
2022. ápr. 29. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!