Miért kedveznek ilyen látványosan a baloldali kérdéseknek itt a moderátorok?
Tegnap feltettem egy kérdést Karácsony Gergellyel kapcsolatban, amiben semmilyen agresszív megnyilvánulás és semmilyen obszcén szó sem szerepelt. Természetesen törölték 5 percen belül.
Én meg ha bejelentem a "Magyarország farhátra megy nem előre?" kérdést, mint egyértelmű provokáció, akkor nem történik semmi.
Ti is észrevettétek, hogy a moderátorok a balosoknak kedveznek?
Maradjunk annyiban, hogy töröltek nekem balos kérdéseket, amikre te azt mondod, hogy fent maradnak egyértelmű provokáció mellett is.
De abban is maradhatunk, hogy a moderátoroknak az esetleges (ha esetleg megkérdőjeleznéd a függetlenségüket) függetlenségük mellett megvan a józan eszük és tudják mifolyik az országban. Nem, nem a nemváltó óvodások határmenti illegális bevándorlásáról beszélek..
(Szinte) mindenhova betették a lábukat, ahova picit is több ember látogat.
Most ezt nem jól fogalmaztam meg, de aki tudja, érti….
Kérdező, ez nem csak a kérdéseknél, a válaszoknál is így megy.
Amikor 2 másodperc alatt eltűnik egy kommentem, amiben leírtam, hogy a kérdésben hazugság van - közben meg ott virít második napja olyan megszólalás ami konkrétan Orbán megöléséről szólt, akkor nem nehéz felismerni, hogy kik vannak előnyben ezen a fórumon.
nem feltétlen a modik oldaláról, hanem mivel a ballibek vannak többen és még ráadásul egyszerre több account-ról saját maguknak válaszolgatnak, pontoznak fel-le, így a feljelentgetések is azonnal mennek egy nem tetsző kérdés avgy válasz után nagy számban. Amire a modik persze reagálnak.
Tessék menni misére, és akkor ott kevesebb az ateista... Vagy lehet nézni azt a hatszázhúsz zseniális tévéadást, felcsapni az ötvenféle arcba nyomott újságot, látogatni a kongó stadionokat, eljárni a polgári körbe, biztos van a Németh Szilárdnak meg a Bayer Zsoltnak is valami kulturális estje, de legalábbis pár ezer négyzetméter épület hozzá... Hihetetlen érzéke van egyeseknek ahhoz, hogy begázoljanak a végtelen sivatagból az erdőbe, azt számon kérjék, hogy mért vannak ott fák.
Az a baj, hogy a Fidesz - az eszmei magot leszámítva - nem a politizálókra épít, hanem pont azokra a tömegekrere, akik csak úgy vannak bele a világba, mint befőtt a soron. Persze, hogy ahol bármiféle eszmefuttatás folyik, ott nem tudnak kellő számban megjelenni se. Ahhoz nem az "elbutított ország felett jól lehet az urat játszani" stratégiát kellett volna építgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!