Miért kedveznek ilyen látványosan a baloldali kérdéseknek itt a moderátorok?
Figyelt kérdés
Tegnap feltettem egy kérdést Karácsony Gergellyel kapcsolatban, amiben semmilyen agresszív megnyilvánulás és semmilyen obszcén szó sem szerepelt. Természetesen törölték 5 percen belül.
Én meg ha bejelentem a "Magyarország farhátra megy nem előre?" kérdést, mint egyértelmű provokáció, akkor nem történik semmi.
Ti is észrevettétek, hogy a moderátorok a balosoknak kedveznek?
2022. jan. 21. 12:30
11/12 anonim válasza:
Szerintem a moderátorok oda csapnak, amit észrevesznek.
Mint ahogy az egyes kérdések között is vannak, amikben nyugodtan lehet eszmét cserélni, más kérdéseket megtalálnak és kikezdenek az egybites fideszesek!
12/12 anonim válasza:
Ahogy a 7 mondja. Az objektivitásnak a csirája sincs jelen a topikban. Át is nevezhetnénk : Mocskold szabadon Orbánt ! topiknak. Mindenki törlésre kerül, ami nem mocskolja Orbánt, hanem vaalmiben egyet ért vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!