Miért ekkora a népbutitítás otthon?
Beszélgettem ma anyukámmal és mesélte hogy a híradóban hallotta, mekkora nagy válság van itt Ausztriában és úgy egészében a "haldokló" nyugaton.
Persze ő tudja hogy hogy élek,csak a többi rokon félt és mondja menjek haza mert otthon is van olyan jó, mint itt.... na most igazából a munkáltatóm szolgáltatja a szállást mivel keleti országból jöttem, napi 3x-i étkezés van biztosítva és 2000 euró a nettó fizetésem amit 14 alkalommal kapok egy évben. Ez ma árfolyamon ~10.6 millió forint évente. Illetve heti 5 néha 6 napot dolgozok átlagban 9 órát ami szerintem elfogadható.
Konkrétan nem is szakmábam dolgozom, csak recepción egy hotelben. Ha szakmám lenne már kaptam 2500 eurós állásajánaltot is.
Miért hiszik azt otthon, hogy szenvedés idekinn az élet és hogy haza kell menni? Hogy lehet ennyire bután gondolkodás nélkül a propaganda híreket meghallani és azonnal igazságként kezelni?
"Előre menjünk, ne hátra?" Elég irónikus.
"Mert szerinted van olyan ember aki azt hiszi hogy itthon könnyebb az élet, nem hiszem."
Figyi! Tájékozódj!! Menj el egy bevásárlóközpont parkolójába, és nézd meg milyen autócsodákkal járnak az emberek Magyarországon!! Utána vond le a kozekvenciát mit láttál!!! De xar Magyarországon!! Szerinted!!!
"Miért ekkora a népbutitítás otthon?"
Itthon akkora, amekkora. De nálatok otthon mekkora?
S mondá vala Viktor hogy ez jó.
Lehetnek autócsodák a parkolóban, de a használt szar gumit veszi meg rá a marhája, mert arra sem telik neki. Ráadásul messzire sem megy vele mert drága a benzin. Az hogy vannak viszonylag alacsony törlesztésü autóhitelek ne tévesszen meg. Tökéletes arra hogy megmutasd mire nincs rendesen pénzed, ezt szeretik magyarországon az emberek, többet mutatni mint ami valójában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!