Az ellenzékiek miért terjesztik agyba-főbe a közvéleménykutatást,hogy az iskolázatlanok miatt nyert a Fidesz,amikor a választás elött is eléggé félremértek?
39
Erről az ellenzéket kérdezd, én nem vagyok ellenzéki, rühellem azokat is pont ugyanúgy, mint a fideszt.
Egyébként próbálkoztak a máshogy kampányolással, a parizeres jakab épp ezt csinálta, suttyó imidzs a vidéki suttyóknak, csak nem jött be, a fidesz ezt sokkal jobban csinálja.
És épp az átlag feletti probléma-megoldó képesség az, ami ahhoz szükséges, hogy valaki komolyan vehető diplomát megszerezzen, nyilván nem a bölcsész büfé kommunikáció szakra gondolok, hanem pl. műszaki, természettudományos, orvosi vonal.
Egyébként miért is nem érdemes túl komolyan venni, mikor egyértelmű összefüggés van a komplex problémák, rendszerek megértése, átlátása, és az IQ között?
Ennek utoljára az őskorban nem volt nagy jelentősége, azóta viszont egyre jobban.
Érdekes módon nem a 80 IQ-s emberek azok, akik a technológiai civilizációnkat fejlesztik és üzemeltetik, hanem inkább a 110+ IQ-sak.
45
Igen, jól látod, pontosan ugyanezek.
A DK-s meszes agyú nyuggerek se okosabbak, mint a fidesz szavazói.
Eleve az alacsony IQ-jú emberek hajlamosabbak érzelmi alapon elköteleződni pártok mellett(vagy pl. vallások mellett), ezekből lesznek a fanatikus párthívők, akik mindent megmagyaráznak maguknak és ignorálják a valóságot.
Semmi jelentősége nincs, hogy általad ismert legintelligensebb ember kire szavazott.
Ahogy annak sincs, hogy legbutább f-sz, akit én ismerek, történetesen megrögzött gyurcsányista.
Te nem érted láthatóan sem a statisztika, sem a korreláció fogalmát és működését.
Az a szerencséd, hogy a fideszes szektavezetőid viszont jól értik és használják fel az ilyen tudományok eredményeit, és ennek megfelelően kampányoltak, és így nyertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!