Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor Úrnak köszönhető...

Orbán Viktor Úrnak köszönhető hogy lassan svájci életszínvonalon élünk?

Figyelt kérdés

Elképesztő hogy a stabil magyar gazdaság egyre jobban erősödik, körülöttünk az államok maradnak le egyre jobban.

Sokan azt mondják hogy lassan mi leszünk kelet Európa Monacoja.

2022. ápr. 27. 22:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, az amúgy nem vicces és/vagy kreatív kérdés viszont biztosan neked köszönhető
2022. ápr. 27. 22:12
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Ez így van, én már építek egy kaszinót emiatt a hátsó udvarban.
2022. ápr. 27. 22:14
 3/22 anonim ***** válasza:
35%
Ez a választók döntése volt. A többség nem akarta hogy Gyurcsány ott folytassa a svájci életszínvonal építését ahol múltkor abbahagyta.
2022. ápr. 27. 22:14
 4/22 Shai-Hulud ***** válasza:
77%
Valószínűleg fordítva ülsz a lovon, azért látod úgy, hogy egyre kevesebben vannak előttünk. De fel kell világosítsalak, az igazság az, hogy egyre kevesebben vannak MÖGÖTTÜNK.
2022. ápr. 27. 22:16
 5/22 anonim ***** válasza:
31%
Te szerintem a Marson élsz, kék kobold lakik a seggedbe, és ide jársz provokálni, teljes f..ágokat állítani fogyatékosságod alapján...semmi közünk Svájchoz...egy lapon sem említhető a két ország, csak vannak olyan idióták mint te akik ha 200 ezret kapnak havonta akkor leszopnának egy tranfesztitát.
2022. ápr. 27. 22:16
 6/22 anonim ***** válasza:
24%
Feri eladósította az országot svájci frankban, ide nehéz lesz felzárkózni
2022. ápr. 27. 22:18
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
Hát az árak már lassan svájciak, most már csak a béreknek kell annak lennie.
2022. ápr. 27. 22:19
 8/22 anonim ***** válasza:
13%

Ti szarabbul éltek mint 12 éve? Mert szerintem ha romlott volna az átlag életszínvonal az elmúlt években akkor nem kapott volna a Fidesz 2,8-3 millió szavazatot.

Lehet ezen vitatkozni, hogy máshol jobban nő az életszínvonal de azért szerintem itthon se lehet panaszkodni és tényleg közeledünk a nyugathoz.

2022. ápr. 27. 22:19
 9/22 anonim ***** válasza:
13%
Az a lassan talán 10 ezer év...barom.
2022. ápr. 27. 22:20
 10/22 anonim ***** válasza:
18%
#4-es ha csak Európát nézzük, akkor helyes meglátás, viszont világviszonylatban elég jól állunk még. Habár hozzáteszem ténylegesen lefelé csúszunk, ami pedig nem ma kezdődött. Ha hibást akarunk keresni, akkor azok Mi vagyunk, mert számtalan alkalmatlan politikus után sem tanultunk a hibáinkból, mondjuk nem is lehet jót, csak kisebb rosszat választani már évtizedek óta :(
2022. ápr. 27. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!