Tetszenek neked ezek a neved?
Tekintsünk el attól, hogy kiket is hívnak így.
Orbán Viktor
Gyurcsány Ferenc
Dobrev Klára
Dúró Dóra
Donáth Anna Júlia
Szijjártó Péter
Karácsony Gergely
Szegény Gergő. Karácsony ... Szilveszter
A Dúró Dóráról a túrótorta jut eszembe.
Azért, hogy a Politikához tetted, eléggé megnehezítette számunkra az eltekintést.
Nagy küzdelem árán mégis sikerült:
ezekkel a nevekkel nincs probléma, rendben vannak.
Így teljes egészében egyik sem tetszik.
Ha a Donáth Anna Júlia csak Donáth Júlia lenne úgy nagyon szép lenne.
A Dúró Dóra egy komoly politikai személyiségnek elég idétlen, inkább egy mesehősnek tudnám elképzeli. Nekem is a túrótorta ugrik be róla. Dehát nem tehet róla.
Nos.
Orbán Viktor
az Orbán nem tetszik, szerintem csúnya hangzása van. A Viktorról nekem egy kocka, sovány, szemüveges fiú ugrik be, illetve ugrott, mert most már Orbán
Gyurcsány Ferenc
A Gyurcsány szerintem kicsit viccesen hangzik, főleg, ahogyan a tesóm ejti ki. A Ferenccel nincs problémám, jó név.
Dobrev Klára
A Klára nem tetszik, egy szoknya ugrik be róla. A Dobrev szerintem menő név, de nem merem elmondani a szüleimnek, mert fideszesek, és frászt kapnának.
Dúró Dóra
Túrótorta. Amúgy jó név.
Donáth Anna Júlia
A donáth, az nekem Donald kacsa. De az Anna Júlia külön is szép, de együtt nagyon klasszul hangzik.
Szijjártó Péter
Már kezd az agyamra menni a sok Péter a politikában. A Szijjártó sztem nagyon jó név. Olyan jó hangzása van.
Karácsony Gergely Szilveszter
Szegény...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!