Az átlag magyar miért nem fogja fel még most sem, hogy Nyugattal kell jóban lennünk?
Földrajzi elhelyezkedés vonzata, túl balkánon vagyunk. Fogja fel mindenki, egyszerűen nem vagyunk kompatibilisak a nyugati mentalitással(vagy az nem kompatibilis velünk?)
Szvsz. szívesebben maradok balkáni bunkó mint rózsaszín átműtött lmbtq nejlonfiúcskák lepjék el a falut.
#5 nem érted mire akarok kilyukadni.
Egyszerűen tűz és víz a 2. Felesleges megpróbálni összemosni. az lmbtq csak egy dolog a sok közül. Olyan mintha kutyát akarnál párosítani macskával.
4-es!
Gázmegvonás? Értem én, hogy szerintetek a nyugat hanyatlik (vagyis inkább remélitek), de ez 50 éve sem volt igaz, és ma sem. A gázmegvonás kellemetlen lesz, de megoldják, mint mindig. Ellenben az oroszokat senki sem menti meg, ha nem állnak le, a csőd szélén állnak, főleg úgy hogy még Kína sem támogatja őket úgy.
6-os!
Sorold már fel akkor légy szíves, hogy mikben különbözünk még.
Lehet komfortisták vagyunk?! "Csak nehogy drágább legyen a gáz, csak nehogy ne kapjunk orosz olajat" stb.....
Nem értem én sem. Beléptünk az Unióba, mert a nyugathoz akartunk tartozni, de Orbán inkább az összes környező autoriter országgal lenne barát, de a saját szövetségünkre pedig köpköd.
Komolyan nem értem miért nem zavarja az embereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!