Baloldaliak! Miért tartjátok cikinek azt, ha valaki szélsőjobboldali?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 20:13
1/12 anonim válasza:
Mert mi egy 100 éve hulla embert istenítünk,ők meg egy 80 éve hulla embert istenítenek.
2/12 anonim válasza:
A lipsiknek mindenki szélsőjobb, aki nem ért velük 100%-ban egyet.
3/12 anonim válasza:
Érdekes hogy szélsőbal nem is létezik, jobb oldalon viszont mindenki az.
4/12 anonim válasza:
Én nem tartom cikinek, csak nem tartom jónak, amiben hisznek, hisztek. Szerintem jobb lenne a világ, ha nem lennének szélsőségek, ezt pedig nem csak a szélsőjobbra értem.
5/12 anonim válasza:
Én nem vagyok balos, de rossznak tartom a szélső jobbot, mégha cikinek nem is. Azért mert a szélső jobb mindig kipécéz magának 1-2 társadalmi csoportot. Persze, még mindig kevésbé rossz, mint a radikális szélső jobb.
6/12 anonim válasza:
Alapvetően a szélsőségekkel van baj minden irányba: szélső jobb, szélső bal, szélsőségesen liberális, szélsőségesen vallásos, szélsőségesen oltásellenes stb. Mert ha valaki valamit vakon követ, nem kérdőjelezi meg semmiben, nem gondolja át mások nézőpontjait az vagy nagyon buta vagy nárcisztikus vagy a kettő együtt.
7/12 anonim válasza:
Azért, mert a bálványaid embereket irtottak, nem is olyan régen.
8/12 anonim válasza:
Röviden azért, mert logikátlannak tartom, ha valakit a nemzetisége vagy a vallása miatt szeretünk vagy gyűlölünk.
9/12 anonim válasza:
Szerintem minden szélsőség kártékony.
10/12 anonim válasza:
Jobboldaliak, miért tartjátok cikinek azt, ha valaki kommunista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!