A Mi Hazánk támogatóit hidegen hagyja, hogy a melegek kiakadtak?
Figyelt kérdés
Mivel idén sem tudják csodásítani magukat Bp. szimbolikus közterületein?2022. ápr. 26. 09:51
11/17 anonim válasza:
Az sem szép, hogy az LMBTQ lobbisták ideológiájukat már kisgyerekeknek akarják előadni, és nemváltó műtéteket ajánlgatni, amihez a szülők hozzájárulása sem kell. Nekem ezekkel van bajom. Azok a melegek, akik békén hagyják a gyerekeimet, azokat én is béken hagyom. Ahhoz nincs közöm, nincs bajom velük.
12/17 anonim válasza:
#11 Nekem sincs bajom a nem-fasisztákkal, csak ne akarjanak pártot alapítani, meg a gyerekeim fejét tömni a marhaságaikkal. Azokkal, akik szépen el vannak otthon nincs problémám.
13/17 anonim válasza:
Nagyon tetszik hogy minden válasz 50% alatti ♥️
14/17 A kérdező kommentje:
13
Ilyen nagy lehet a homo-támogatók aránya itt is?
2022. máj. 17. 18:45
17/17 anonim válasza:
Még szerencse hogy a valóságban fordított az arány. Ez Április 3.án is kiderültxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!