Támogatnád azt, hogy a "természetes" drogokat, tehát amik megteremnek és kész, pl. hallucinogén gomba, cannabis, kokacserje azokat legalizálják vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
Én legalizálnám, elég abszurd ez a mai törvénykezés, hogy az anyatermészet ilyen érdekes ajándékokat adott nekünk, az állam pedig betiltja őket.2022. ápr. 25. 13:34
21/37 anonim válasza:
Nem értem ezeket az érveket. Ha gyógyszerfüggőség létezik, attól mért kéne legalizálni bármilyen drogot. Épp elég baj van így is.
22/37 anonim válasza:
Minden napra egy droglegalizációs kérdés, ez is egy függőség nem?
23/37 anonim válasza:
Nem kell legalizálni. Amíg be van tiltva jobban lehet velük üzletelni :D
24/37 anonim válasza:
Legalizálnám és dekriminalizálnám az összes ilyen növény tartását, termesztését és fogyasztását.
25/37 anonim válasza:
Igen támogatnám a legalizálásukat.
26/37 anonim válasza:
Gombát,füvet így is tudok termeszteni magamnak otthon, a többi nem nagyon érdekel.
27/37 anonim válasza:
Van egy telkem egy jó nagy üvegházzal. Ha legális lenne a kokacserje termesztése, vinnék néhány köbméter vulkáni földet az üvegházba és kezdődhetne termesztés. A kiszárított kokalevélből jó élénkítő teát lehetne főzni.
28/37 anonim válasza:
#27. nem szeretem a füvet megfájdúl tőle a fejem.
29/37 anonim válasza:
A koka cserjét nyugottan legalizálhatnák, dekriminalizálhatnák Magyarországon, mivel nincs meg azok az éghajlati körülmények, sem az üvegház aparát, ami lehetővé tenné kis hazánkban a kokain előállítást.
30/37 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!