Támogatnád azt, hogy a "természetes" drogokat, tehát amik megteremnek és kész, pl. hallucinogén gomba, cannabis, kokacserje azokat legalizálják vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
Én legalizálnám, elég abszurd ez a mai törvénykezés, hogy az anyatermészet ilyen érdekes ajándékokat adott nekünk, az állam pedig betiltja őket.2022. ápr. 25. 13:34
11/37 anonim válasza:
8# nem fogyasztja csak az alkoholt.
12/37 anonim válasza:
7-8, ti mindenhova képesek vagytok behozni a pártpolitikátok kocsmaszintű veszekedését?
13/37 anonim válasza:
11-es!
Dehogynem fogyasztja. Vidéken élek, a fiatalok nagyrésze mind függő.
14/37 anonim válasza:
#2: Ezek nem esznek ilyeneket. Nekik az anyatermészet szentsége csak arra terjed ki, amitől elbódulnak.
15/37 anonim válasza:
Az emberek többsége nem tudná felelősségteljesen használni ezeket. Max szigorúan ellenőrzött keretek között lehetne engedni.
16/37 anonim válasza:
Igen. Vagy minden drogot tiltsunk, bele értve a szintetikus antidepresszáns és társait(ami kőkemény függőséget okoz) és persze az alkoholt és a nikotint is mi a világ 5 legaddiktívabb anyagai között vannak, vagy engedélyezzük a természetes növényeket.
17/37 anonim válasza:
16# az orvosi rendelvényre felírt és darabra kiadott antidepresszánsokat ne keverjük ide légyszíves!
18/37 anonim válasza:
16 nikotintól, antidepresszánstól nem kábult el még senki. Kávétól sem
19/37 anonim válasza:
18, ez így ebben a formában nem igaz, én speciel már lőttem túl magam kávéval, és túlzásba vitt antidepi gyógyszerezést is láttam. Én azt hittem le kell tépnem a bőrömet magamról, ő meg csak bambult.
De nikotinos beállásról én sem tudok.
20/37 anonim válasza:
17: Gyógyszerfüggőség is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!