A libsi média nem unja még a covid hisztitt?
1. Amúgy nem szoktam.
De a járványadokkal való riogatást be lehetne már fejezni.
Trump is ótakozott, sőt mondta is hogy ótakozzanak, a narancskomcsi haverjaid is vezettek be korlátozásokat, a könyvdarálós leányzó is oltakozott.
Ez nem jobb és liberális téma, mondjuk én nem vagyok, mert nem volt kedvem, nem volt kötelező
Ajjaj majd szeptembertől a narancs majmok is hisztiznek hogy ótakozni köll vagy szrba se leszel véve :DDDDDDD
Most azért nem bszogatnak vele nem azt jelenti hogy ennyi volt,naivak azért ne legyünk már ennyire🤦♂️🤦♂️
Vészhelyzet még fenn van tartva és épül szakadatlan tovább a lötty gyár úgyhogy nem hagyják rá a narancs majmok sem a covid mizériát nehogy azt hidd.Szeptembertől jön a kövi "hullám"😉😉
Erre fogadni mernék vagy háborús vészhelyzet jön és akkor is megszorítások várnak a közemberre szóval teljesen mindegy épp milyen kamu vészhelyzet van,fel kellene ébredni a mély álomból esetleg.
Infláció már a kezdetét vette,minden kbaszott drága már most is.Mi lesz később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!