Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A libsi média nem unja még a...

A libsi média nem unja még a covid hisztitt?

Figyelt kérdés
Mert én már nagyon!

2022. ápr. 25. 12:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Te nem unod még a libsizést?
2022. ápr. 25. 12:47
 2/20 A kérdező kommentje:

1. Amúgy nem szoktam.

De a járványadokkal való riogatást be lehetne már fejezni.

2022. ápr. 25. 12:49
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

Trump is ótakozott, sőt mondta is hogy ótakozzanak, a narancskomcsi haverjaid is vezettek be korlátozásokat, a könyvdarálós leányzó is oltakozott.

Ez nem jobb és liberális téma, mondjuk én nem vagyok, mert nem volt kedvem, nem volt kötelező

2022. ápr. 25. 12:50
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Minek követed a libsi médiát, ha zavar?
2022. ápr. 25. 12:58
 5/20 anonim ***** válasza:
95%
A kínai kommunista párt jól tele lehet libsikkel, fullba nyomja a járvány miatti lezárásokat és szigort.
2022. ápr. 25. 12:59
 6/20 anonim ***** válasza:
42%

Ajjaj majd szeptembertől a narancs majmok is hisztiznek hogy ótakozni köll vagy szrba se leszel véve :DDDDDDD

Most azért nem bszogatnak vele nem azt jelenti hogy ennyi volt,naivak azért ne legyünk már ennyire🤦‍♂️🤦‍♂️

Vészhelyzet még fenn van tartva és épül szakadatlan tovább a lötty gyár úgyhogy nem hagyják rá a narancs majmok sem a covid mizériát nehogy azt hidd.Szeptembertől jön a kövi "hullám"😉😉

Erre fogadni mernék vagy háborús vészhelyzet jön és akkor is megszorítások várnak a közemberre szóval teljesen mindegy épp milyen kamu vészhelyzet van,fel kellene ébredni a mély álomból esetleg.

Infláció már a kezdetét vette,minden kbaszott drága már most is.Mi lesz később?

2022. ápr. 25. 13:01
 7/20 A kérdező kommentje:
4. Mer a másik oldal meg fullba tolja a kretént!
2022. ápr. 25. 13:01
 8/20 anonim ***** válasza:
15%
Orbán Viktor a mindenem!!!!
2022. ápr. 25. 13:14
 9/20 anonim ***** válasza:
80%
Amíg egymást tudjátok szidni minden rendben van.
2022. ápr. 25. 13:17
 10/20 anonim ***** válasza:
90%
Tegnap már az Rtl is megmondták,hogy már egy átlagos influenza is súlyosabb tüneteket okoz,mint a Covid.
2022. ápr. 25. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!