Mi Hazánk szavazók! Elégtételt érzetek amiért a sokak által lesajnált pártotok minden előzetes várakozásra rácáfolva bejutott a Parlamentbe, míg az összefogás a legnagyobb vesztese a Jobbik lett?
A Toroczkai László vezette párt 6 képviselőt küldhet az Országgyűlésbe, míg a korábbi elveit eláruló, a balliberálisokkal (köztük Gyurcsánnyal) összefogó Jobbik 10-et.
Ráadásul az összefogás pártjai közül a Jobbik volt az egyetlen párt, amely egyéniben nem nyert mandátumot.
Egyéniben győztes jelöltek pártok szerint:
Momentum 5, MSZP 5, Párbeszéd 4, DK 4, LMP 1, Jobbik 0
A hajdanán legerősebb ellenzéki párt 2018-ban még 26 képviselővel rendelkezett, az új ciklusban mindössze 10 képviselője lesz Jakabéknak. (A DK-nak 15, a Momentumnak 11, az MSZP-nek szintén 10, a Párbeszédnek 6, az LMP-nek pedig 5 képviselője lesz)
Az előttem szólókat erősítem, annyival kiegészítem hogy jó érzés nézni ahogy vergődnek, de az árulók ezt is érdemlik!
Hajrá Mi Hazánk! Éljen Toroczkai!
A gyülölet fügönnyén nem látsz tovább.
Összintén sajnállak emiatt, mert így nem tudsz logikusan gondolkodni..
Most, ezen a választáson bizonyították be, hogy jól tették.
Mert voltunk mi, Jobbik szavazók,akik egyetértettek a Jobbik régi irányával, meg volt a Jobbik, aki fordult kb 180 fokot.
Na, ki árult el, kit?
Ha visszaadták volna senki sem képviselt volna minket, akik nem erre adtuk a felhatalmazást!
Elmondok egy súlyos titkot, nem a Jobbiktol kapták csak úgy a mandátumokat!
Mi hatalmaztuk őket fel, a szavazatainkal, hogy képviseljenek minket , mikor még a Jobbik, az volt ami ma kb a Mi Hazánk.
Nem a párthoz kell minden körülmények között hű maradni, hanem a szavazókhoz! Csak ezt a Jobbik le@szarta.
Tehát nem nekik kellet volna visszaadni, hanem azoknak akik nem erre kaptak felhatalmazást!
Ezen a választáson látszik, hogy nem igazán jutalmazzák a szavazók ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!