Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Pál Marci pálfordu...

Mit szóltok Pál Marci pálfordulásához? Most már ő is Putyint élteti.

Figyelt kérdés

És sokáig követtem régen Tomcatet meg a barátait, köztük Marcit is, és ismerve őt engem ez a videó rendesne mellbevágott... Hogyan lehetséges az, hogy valaki kommunistázik, szovjet emlékműre pisál, Gyurcsányt leköpi, börtönt és felelősségre vonást kockáztat mindezek miatt, majd büszkén felvesz egy Putyin President pólót?

Értem, hogy utálja az ukránokat a kárpátaljaiakkal való viselkedésük miatt, de pusztán ezért már Putyin a király? Honnan veszi egyáltalán, hogy vissza akarná nekünk adni Kárpátalját, de különösen Erdélyt?..

#Putyin #Tomcat #pál marci
2022. ápr. 24. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Elvtelen ember, vagy valami probléma van a fejével. Normális ember még akkor sem venne fel Putyinos pólót, ha amúgy orosz barát.
2022. ápr. 24. 23:48
 12/13 A kérdező kommentje:

#10 én a legkevésbé sem vagyok "ballib", de látom a fejedben már bekapcsolt fekete-fehér vagy ez, vagy az háborús szisztéma.

Csak azért van egy kis különbség abban, hogy teszem azt említés szintjén támogatom Putyin JELENLEGI céljait Ukrajnával szemben, minthogy Putyin pólót veszek fel és hirdetem a világba, hogy mekkora király a csávó. Különösen úgy, hogy korábban szovjet emlékművet hugyoztam le, most meg sztárolom a volt KGB ügynököt, akinek a legnagyobb fájdalma, hogy széteresett a Szovjetunió... Minimum retardáltnak vagy kell lenni ahhoz, hogy így szembeköpd a korábbi önmagad.

2022. ápr. 25. 02:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagy részük az MSZP-re simán szavaztak. Ha Gyurcsány nem kúrja el akkor lehet nem lettek volna radikálisok.
2022. jún. 3. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!