Mit szóltok Pál Marci pálfordulásához? Most már ő is Putyint élteti.
És sokáig követtem régen Tomcatet meg a barátait, köztük Marcit is, és ismerve őt engem ez a videó rendesne mellbevágott... Hogyan lehetséges az, hogy valaki kommunistázik, szovjet emlékműre pisál, Gyurcsányt leköpi, börtönt és felelősségre vonást kockáztat mindezek miatt, majd büszkén felvesz egy Putyin President pólót?
Értem, hogy utálja az ukránokat a kárpátaljaiakkal való viselkedésük miatt, de pusztán ezért már Putyin a király? Honnan veszi egyáltalán, hogy vissza akarná nekünk adni Kárpátalját, de különösen Erdélyt?..
Mert nincs kikötve a kérdésben, hogy csak releváns válaszokat szeretnél.
Amit a cikkből láttam ez egy tipikus buta suttyó aki megöregedett és oda pucsít ahonnan több pénzt lát. Ez így jobb? :D
#6 én megmondom neked: semmi. Putyin álma a régi Szovejtunió területi egysége, ezt akarja megvalósítani, ezt el is mondta egy ízben így kereken. Most, az ukrán háború alatt nem egy tankot láttak szovjet zászlóval. Lehet, hogy nem konkrétan szovjetuniót akarnak, de a szovjet nosztalgia nagyon is él az orosz nép lelkében.
Úgyhogy nem mások a hülyék, hanem egyedül te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!