Magyarországon miért ennyire neoliberális mindenki?
A kérdező nulla tárgyi tudással írt ki egy kérdést egy olyan témában, amihez fingja nincen. Pillanatok alatt bebizonyosodott, hogy nem érti a 21. századot. Nem utazik, nem beszél nyelveket, még a középfokú gazdasági ismeretei sincsenek meg.
És igen. Jól beleiilik a buta vidéki magyar kocsmagondolkodásába.
#5 Lol.. középfokú gazdasági ismeretekről beszélsz? Nem az ujjamból szoptam ki ezt, hanem Nobel-díjas kutatók állítják.. Le vagy maradva évtizedekkel
Hát én neoliberális vagyok. Azért, mert utálom, hogy beszednek tőlem egy csomó pénzt, majd elverik pl stadionra.
Én úgy érzem, hogy ezzel meglopnak, és jobb lenne, ha inkább be se kéne fizetnem azt a pénzt, mert én legalább nem pazarolom el.
Akikről te beszélsz az a hangos kisebbség,a GYK meg amúgy sem releváns mert a libbant népek itt többségben vannak.De példaképp ha megnézel egy baliberális médiumot a youtubeon pl:CNN,BBC, Guardian ,Deutsche welle (stb) ami Magyarországról nyilatkozik negativ kontextusban,azt tapasztalod hogy a kommentszekció tele van olyan interpretációval ami pozitívan nyilatkozik hazánkról,illetve a jobboldali kormànyról.Persze ha objektívan akarjuk nézni a dolgot akkor abban van ráció,hogy a baloldali beteg-abnormális ideológiák térnyerése miatt szimpatikus nekik a kormányunk mint ellenpólus.
(Lmbtq törvény,BBC)
(Április 3,Guardian)
(Migránskérdés,euronews)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!