Ellenzéki szavazók már 4 éve is azt harsogták, hogy jönnek a megszorítások, nem tudják felfogni, hogy ez nem a dilletáns Gyurcsány kormány és nem megszorítás hanem fejlődés van?
Évek óta ezt harsogják és közben pont az ellenkezője van, pénzosztás, béremelés, rezsicsökkentés, családtámogatás és még napestig lehetne sorolni..
Nem veszik már észre magukat? Most eltelik majd megint 1-2 év , nem lesz megszorítás akkor felébrednek vagy akkor sem?
Nettóban is jóval több visz haza az ember. Bolti árakhoz viszonyítva is.
27%-os ÁFA, hatalmas dolog. 25% helyett 27%, most problémázz azon a 2%-on. 1450 helyett 1453 Ft-ba kerül 1 kg csirkemell, kb. ennyit jelent.
Pont a rezsi meg a benzin árán problémázol?
A másik, hogy ha most levinnék mondjuk 25%-re az ÁFA-t akkor azt ne hidd, hogy azt bárhol megéreznéd.. a kereskedők benyelnék és kész.
Semmit nem vennél észre.
Amit észreveszel az a többi rengeteg adó amit csökkentettek és évről évre csökkentenek, meg az adókedvezmények
"most problémázz azon a 2%-on. "
Én nem problémázok, ha nem mondogatnák azt a kormánypártiak, hogy itt az elmúlt 12 évben semmilyen megszorítás nem volt és most sincsen gond, minden szuper.
Önálló gondolatok nincsenek elvtárs? Párszor már pofáraestél ezzel a pártközponttól kapott szöveggel. 😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
"A másik, hogy ha most levinnék mondjuk 25%-re az ÁFA-t akkor azt ne hidd, hogy azt bárhol megéreznéd.. a kereskedők benyelnék és kész."
Az állami közműszolgáltató cégek is? Ha nem jó akkor miért csökkentették több területen is és ezt milliárdokért reklámozták?
"Amit észreveszel az a többi rengeteg adó amit csökkentettek és évről évre csökkentenek, meg az adókedvezmények"
Én semmilyen adókedvezményt nem kaptam, tudod én csak dolgozni szoktam.
Most a 2%-os ÁFA emelés komolyan megszorítás? Meg sem érzed jóformán.
Nem mondják, hogy minden szuper. Vagy mikor és ki mondott ilyet? Max pár fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!