Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki szavazók már 4 éve...

Ellenzéki szavazók már 4 éve is azt harsogták, hogy jönnek a megszorítások, nem tudják felfogni, hogy ez nem a dilletáns Gyurcsány kormány és nem megszorítás hanem fejlődés van?

Figyelt kérdés

Évek óta ezt harsogják és közben pont az ellenkezője van, pénzosztás, béremelés, rezsicsökkentés, családtámogatás és még napestig lehetne sorolni..

Nem veszik már észre magukat? Most eltelik majd megint 1-2 év , nem lesz megszorítás akkor felébrednek vagy akkor sem?

2022. ápr. 23. 20:54
1 2 3 4
 11/37 árokpart ***** válasza:
100%
Kérdező a Fideszre szavaztam mégis azt mondom, várjuk szépen ki a végét, hogy mi fog történni. Ne feletsd el, hogy még fel sem állt az ötödik Orbán kormány. Csütörtökön mikor Gulyás Gergely megszólalt és egyből a humanutárius veszélyhelyzet kilátásba helyezésével indított, továbbá azt a kissé cinizmust amit előadott, bizony most nem nagyon várok a 2010-14-es vagy a 2014-18-as hoz de még a 2018-mostanáig tartó light-osabb kormányzást. Hacsak a választások utáni kommunikációt megnézed, a burkolt nyilatkozatokat mit ne mondjak nem vagyok optimista, sőt majdnem megtévesztve, megvezetve érzem magamat, persze ne legyen igazam.
2022. ápr. 23. 21:15
 12/37 A kérdező kommentje:
árokpart fejezd már be ezt a propagandát minden kérdés alatt, hogy "te a fideszre szavaztál de már most csalódtál" mikor még nem is történt semmi..
2022. ápr. 23. 21:21
 13/37 anonim ***** válasza:
16%

Nettóban is jóval több visz haza az ember. Bolti árakhoz viszonyítva is.

27%-os ÁFA, hatalmas dolog. 25% helyett 27%, most problémázz azon a 2%-on. 1450 helyett 1453 Ft-ba kerül 1 kg csirkemell, kb. ennyit jelent.

Pont a rezsi meg a benzin árán problémázol?

2022. ápr. 23. 21:22
 14/37 A kérdező kommentje:

A másik, hogy ha most levinnék mondjuk 25%-re az ÁFA-t akkor azt ne hidd, hogy azt bárhol megéreznéd.. a kereskedők benyelnék és kész.

Semmit nem vennél észre.

Amit észreveszel az a többi rengeteg adó amit csökkentettek és évről évre csökkentenek, meg az adókedvezmények

2022. ápr. 23. 21:26
 15/37 anonim ***** válasza:
50%
Már csak 1 kérdés maradt, ezért a kérdésért mennyi krumplit fizettek?
2022. ápr. 23. 21:27
 16/37 tobas ***** válasza:
92%

"most problémázz azon a 2%-on. "

Én nem problémázok, ha nem mondogatnák azt a kormánypártiak, hogy itt az elmúlt 12 évben semmilyen megszorítás nem volt és most sincsen gond, minden szuper.

2022. ápr. 23. 21:29
 17/37 anonim ***** válasza:
93%

Önálló gondolatok nincsenek elvtárs? Párszor már pofáraestél ezzel a pártközponttól kapott szöveggel. 😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2022. ápr. 23. 21:29
 18/37 tobas ***** válasza:
98%

"A másik, hogy ha most levinnék mondjuk 25%-re az ÁFA-t akkor azt ne hidd, hogy azt bárhol megéreznéd.. a kereskedők benyelnék és kész."

Az állami közműszolgáltató cégek is? Ha nem jó akkor miért csökkentették több területen is és ezt milliárdokért reklámozták?

"Amit észreveszel az a többi rengeteg adó amit csökkentettek és évről évre csökkentenek, meg az adókedvezmények"

Én semmilyen adókedvezményt nem kaptam, tudod én csak dolgozni szoktam.

2022. ápr. 23. 21:31
 19/37 anonim ***** válasza:
0%

Most a 2%-os ÁFA emelés komolyan megszorítás? Meg sem érzed jóformán.

Nem mondják, hogy minden szuper. Vagy mikor és ki mondott ilyet? Max pár fogyatékos.

2022. ápr. 23. 21:35
 20/37 tobas ***** válasza:
92%
Én közszférában dolgozok csak azt vettem észre, hogy mások mennyivel jobban élnek, mi bérünk meg közeledik a garantált bérminimumhoz, megszűnik a cafetéria és egyszer csak az életpálya modell=garantált bérminimum egy életen át.
2022. ápr. 23. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!