Miért esett vissza ennyire a Momentum támogatottsága?
2021 őszén még 12-13 százalékon álltak. Most márciusban az egyik közvélemény-kutatásban láttam, hogy 3 százalékot szereztek volna. Más közvélemény-kutatásokban van, hogy csak 1 százalékot szereznének!
Ezzel hogyha önállóan indultak volna, akkor be se jutottak volna a parlamentbe. Most a választás utáni egyik közvélemény-kutatásban is csak 2 %-ra mérik őket.
Mi ennek az oka?
Az ellenzéki pártok közösen indultak, így a számok megbízhatósága még kisebb, mint általában, hiszen a pártok nem jelentek meg külön-külön.
Majd az őszi közvélemény-kutatások többet mondanak.
13: Cseh nem bukott le, nagyon valószínű, hogy ott semmilyen ügy.
"folyamatosan azért lobbiznak, hogy minél kevesebb pénzt kapjon Magyarország." - ez meg konkrétan nem igaz. azért lobbiznak, hogy közvetlenül lehessen pénzt kapni a városoknak, hogy ne Orbánon múljon, ki kap és ne nyúlják le. A pénzek befagyasztásáért 1 politikus szólalt fel az EP-ben: őt Orbán Viktornak hívják.
6! Orosz Anna számomra sokkal szimpatikusabb, mint donáth. Még nem járatta le magát sem akkora ostobasággal, sem Magyarország elleni áskálódással. Lehet, hogy voltak ilyenjei, csak én nem figyeltem, de ez a kép él róla a fejemben. Alkalmasnak sem tartom mondjuk vezetői posztra. Talán momentum elnöknek, de annak meg nem elég karakteres.
#5 vagyok.
1% nem reális, hogyha régen 12% voltak. Régen ugyanolyanok voltak, mint ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!