Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsér Norbert esélyes a...

Puzsér Norbert esélyes a 2024-es főpolgármester-választási győzelemre?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 21. 19:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
92%
Nekem egy értelmiségi, szociális beálítottságú polgármester jelölt kéne nem egy ilyen konzervatív hólyag. A kérdésre válaszolva szerintem nincs esélye.
2022. ápr. 25. 18:15
 22/25 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Puzsér efféle tapló senkik között talán lehet "valaki". Egy 15 fős falut nem bíznék rá, nemhogy bármelyik fővárost! Felelős posztokra sokszorosan alkalmatlan, pont, mint kedvenc méhpásztorunk, hiperpasszív karigelikénk, az ég rogyna rá arra is!

Nyárra végképpen ellehetetleníti a budapesti közlekedést, nem csak az autósokét, mindenkiét. Majd mindenki indulhat melóba két-két-és fél órával előbb, hogy

(ha szerencséje van) beérjen a munkahelyre. Nem tudom, meddig tűrnek az autósok.

Azt se, Gyurcsány kit ültet majd Gelike helyére, de biztos olyat akar, aki partner Budapest eladásában/tönkretételében, illetve ugyanúgy távirányítható, mint ez a jelenlegi balfék.

2022. ápr. 26. 09:50
 23/25 anonim ***** válasza:
90%

22# "Felelős posztokra sokszorosan alkalmatlan, pont, mint kedvenc méhpásztorunk, hiperpasszív karigelikénk, az ég rogyna rá arra is!"

🤣🤣🤣👍👍👍

2022. ápr. 26. 18:26
 24/25 anonim ***** válasza:
15%
Puzsér Szilveszter?
2022. aug. 16. 09:48
 25/25 anonim ***** válasza:
34%
Dehogy esélyes. En 100% biztos vagyok, hogy megint ez a Karácsony fog nyerni (bar nem biztos hogy ez jó nekünk.)
2023. febr. 21. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!