Lázár János lehet az Orbán utáni Fidesz vezetője?
Figyelt kérdés
Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr nyugdíjba vonulása vagy neadj isten elhalálozása után doktor Lázár János lehet a Fidesz vezetője és a következő miniszterelnök?2022. ápr. 21. 16:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
1/14 anonim válasza:
Vagy ő vagy Szijjártó valószínűleg
2/14 anonim válasza:
Nem szeretem a fideszt de úgyérzem valamiért, hogy lázár vezetésével jobb lehetne az ország. Sokkal talpraesettebbnek tűnik nekem lázár.
3/14 XX.XX válasza:
Lázártól mentsem meg minket az Isten!
4/14 anonim válasza:
Te mit nézel? Valóban fura, hogy előfordulnak önálló gondolatai, aminek néha hangot is ad, de tényleg úgy látod, hogy a Fidesz pártban a legmagasabb pozícóban foglal helyet?
5/14 anonim válasza:
Szijjártó lesz az utód. Vagy Varga Judit.
6/14 anonim válasza:
Szerintem Németh Szilárd lesz az utódja. 🤷♂️🤷♂️
8/14 anonim válasza:
Szerintem bőven van esélye rá. Ő azon kevés Fideszes politikus egyike, akinek néha önálló gondolatai vannak. Ez alapból a Fideszben nemkívánatos (nem véletlenül rakhatták hátrébb az utóbbi időben), mert a Fidesz arra épül, hogy Orbán a minden és csak az ő gondolatai léteznek. De ez Orbán nélkül nem működőképes. Így ha Orbán kiöregszik, kell valaki, aki hasonlóan tud önálló lenni.
9/14 anonim válasza:
Nyugi nem kel ide lázár. Addigra lesz klónozási technológia.
10/14 anonim válasza:
Végülis, után még egy Brezsnyevvel jobban jártunk. Ám legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!