Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Felelős pozícióban lévő...

Felelős pozícióban lévő embereknek miért kell ilyen szintre lealacsonyodniuk?

Figyelt kérdés

Ennyi plusz szavazatot hoztak volna?

[link]

2022. ápr. 21. 09:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%
#5 Úgy látszik szöveget értelmezni is csak a libernyákok tudnak. Megvezethető időseket írtam, senkire nem használtam az öreg kifejezést, mint lesajnáló jelzőt. Azok a szegény nyugdíjasok/kisnyugdíjasok, akik nem engedhetik meg a tv csomagot csak az ingyenes csatornákat tudják látni/hallani. Ilyen az M1, a TV2, RTL klub, Kossuth rádió, stb. Ha valamit sokszor sulykolsz és nem tudja a másik a valóságtartalmát ellenőrizni, akkor hajlamos lesz elhinni és saját gondolataként kezelni. De nyilván én vagyok az ostoba ballib libsi, aki megint csak a Csurcsányt akarja visszahozni. Biztos sokat izzadtál te is azért a nyelvtan kettesért. :)
2022. ápr. 21. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:

9

Tisztára mosták, aztán belépett a pártba. :D

2022. ápr. 21. 10:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, ennyit. A cigányok qurva sokan vannak ám,és ostobák mint a föld viszont a szavazatuk ugyanannyit ér mint bárki másé. Szóval he "megnyeri" a cigányságot akkor azzal milliós szavazatot is nyer.
2022. ápr. 21. 10:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!